نه شوخی نکردم. :31:نقل قول:
وقتی کابل هواکشی شده باشه و از هیچ راهی نتونه هوا وارد کابل بشه و از طرفی هم روکش طلا داشته باشه در کیفیت تصویر و صدا تاثیر میزاره. بعضی از کابل ها هستند که نویز گیر هم دارند. مثلا بعضی مواقع آهنگی رو با کیفیت خیلی بالا پخش میکنی اما از بلند گوها ممکنه یک صدای خش خشی رو هم بشنوی. البته گوشهای خیلی قوی میخواد تا بتونه تشخیص بده.
به همین دلیل من همه کابل هام روکش طلا داره. حتی هدفونی که توی خونی استفاده میکنم.
همه کابل های سییستم رو هم از برند ClickTronic گرفتم.
خوشبختانه 2 تا از جعبه هاش رو دور ننداخته بودم و هنوز داشتم. عکس زیر...کد:http://clicktronic.net/index.php?option=com_frontpage&Itemid=45&link=etc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دقت کنی همون اولین جمله در توضیحات کابل ها نوشته 24carat Gold Plated... یعنی روکش طلای 24 عیار داره :31:
در مورد قیمت هم راستش من از قیمت های ایران خبری ندارم و اصلا نمیدونم این برند در ایران باشه یا نه. من از سوئد گرفتم. اما حتی اگر همین برند هم نبود مشابهش که کیفیتش با این فرقی نداشته باشه حتما وجود داره و صد البته قیمت این نوع کابل ها هم گرونتره. :46:
ویرایش: یادم رفت اینم بگم که کابل های تقلبی وجود داره که فقط رنگ زرد به شکل رنگ طلا روش زدند و در اصل روکش طلا ندار. اینو دقت کن به جای اصل بهت نفروشن.