قیمتش دقیقاً چنده ؟نقل قول:
Printable View
قیمتش دقیقاً چنده ؟نقل قول:
5850 HIS IcoolerV الان در تهران چه قیمتیه ؟؟؟
سلام
از همتون به خاطر کمکتون ممنونم . تصمیم گرفتم 5850 بگیرم .
یه سوال دیگه هم دارم بالاترین گرافیک آنبرد چقدره و رو کدام مین برده ؟
فکر کنم 310 باشه . چون زنگ زدم پرسیدم البته من خواستم 5870 بگیرم که 465 هست.نقل قول:
این مدل 360 تومنه:18:نقل قول:
xfx هم 330 تا 340
کسی hd 5850 میخواد بخره xfx یا saphire بخره بهتره ولی gtx 460 نسبت به پولی که میدی خوبه
یعنی به برند ارزونتر 5850 مثل force3d پول ندن؟نقل قول:
کسی hd 5850 میخواد بخره xfx یا saphire بخره بهتره ولی gtx 460 نسبت به پولی که میدی خوبه
پس در اینصورت به ZOTAC{ارزونترین برند 460} هم نباید پول داد درسته؟
و باید سراغ XFX GTX460 رفت که قیمتش................بماند!!!
نظرت درباره این موارد چیه؟
اینم بدون در بردهای مرجع کارت های تولید شده هیچ تفاوتی نیست.پس همیشه باید اولین انتخاب ارزونترین برند کارت مورد نظر باشه.
تا حدودي موافقم. ولي تو بعضي از بنچ ها ديدم كه توليدي هاي gigabyte حدودا 5-10% بهتر عمل كردن. ولي اين مقدار ارزش 70-80 تومن اضافه تر رو نداره.:41:نقل قول:
اینم بدون در بردهای مرجع کارت های تولید شده هیچ تفاوتی نیست.پس همیشه باید اولین انتخاب ارزونترین برند کارت مورد نظر باشه.
مثلا GTX460 رو با برند ZOTAC مي توني 280-285 تومن بخري. ولي از برند GAINWARD بايد 315 تومن بخري.
به همين ترتيب براي ATI هم صدق مي كنه. ولي فكر كنم مسئله ي اصلي فن به كار رفته هست كه باعث تفاوت دما ميشه. وهمچنين صدايي كه ايجاد مي كنه. يعني اگر كسي دنبال اور كردن هست بايد از برند بهتر بگيره و پول بيشتري بده. وگرنه نه !!!!!
100% اونا اورکلاک شده توسط کارخانه هستندنقل قول:
ولي تو بعضي از بنچ ها ديدم كه توليدي هاي gigabyte حدودا 5-10% بهتر عمل كردن.
460 با قیمت 315 واقعا ارزش خرید ندارهنقل قول:
ولي از برند GAINWARD بايد 315 تومن بخري
در مدل های غیر مرجع هست که فن و کولینگ با مدل های مرجع تفاوت دارند و کمی خنک ترند.نقل قول:
باعث تفاوت دما ميشه
در مدل های مرجع یکسان اند پس مدل های مرجع تولید شده تفاوت دمای زیادی ندارندنقل قول:
مسئله ي اصلي فن به كار رفته هست
نقل قول:
ولي تو بعضي از بنچ ها ديدم كه توليدي هاي gigabyte حدودا 5-10% بهتر عمل كردن. ولي اين مقدار ارزش 70-80 تومن اضافه تر رو نداره
بلهنقل قول:
100% اونا اورکلاک شده توسط کارخانه هستند
کسی نمی دونه دارم بالاترین گرافیک آنبرد چقدره و رو کدام مین برده ؟!؟!؟! :18: