خوب اين خودش ضعف اين گوشيه
Printable View
خوب اين خودش ضعف اين گوشيه
مگه آدم رو یه گوشی چقدر میخواد برنامه و بازی بریزه ؟ 10 هزار تا ؟ !
این سیستم عامل تو این مدت کمی که اومده خیلی خوب پیشرفت کرده و بازی ها و برنامه های گرافیکیش از سیمبینی که 10 ساله داره فعالیت میکنه و ویندوز موبایل بیشترهنقل قول:
با اینکه اولین ورژنش رو ویو هست هیچ باگی نداره بر خلاف سیستم عامل های دیگه
این نشون میده که رو این سیستم عامل به خوبی کار شده و ساپورت خوبیم میشه
در نتیجه از خریدش پشیمون نمیشی
مگه من ميخوام بخرم كه پشيمون نميشم :31:نقل قول:
به هر حال زوده در مورد اين سيستم عامل قضاوت بشه .و شانسش خيلي كمه اون هم با وجود آندرويد
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما یه گوشی آندروید یا اپل با این امکانات و با این قیمت معرفی کن من بهت جایزه میدم.وقتی در مورد یه گوشی صحبت میشه سیستم عامل فقط بخشی از اونه .. بله آندروید سیستم عامل خوفیه ولی گوشی هاش هم گرون قیمته مثل گالاکسی که 700 تومنه . باید توجه کنید که این گوشی خوش دست -زیبا- صفحه با کیفیتف-فیلمبرداری hd - پردازنده گیگ - فقط قیمت 400 تومن داره و سیستم عامل این گگوشی در این مدت کم رشد خیلی زیادی کرده . سامسونگ هم 2.7 میلیون دلار جایزه برای برنامه نویساش گذاشته ......من هم ویندوز موبایل داشتم هم /اندروید هیچکدوم از اونا رشدشون به این سرعت نبوده.. درضمن اسم آیفون هم برای ما نیار که سر تا پا ایراده .آیفون هروقت تونست مشکل آنتن دهی گوشی 1.5 میلیونیشو حل کنه بعد بیاد برای ما گوشی بزنه
بادا بیسش آندرویده یعنی از نظر خود سیستم عامل چیزی از آندروید کم ندارهنقل قول:
فقط میمونه نرم افزارها که آندروید شاید نرم افزاراش بیشتر باشه ولی بدرد بخورش همچین زیادم نیست
قیمتم در نظر بگیر
+ اینکه آندروید مدت زمان بیشتری که وارد بازار شده و همینطور شرکت های مختلفی هم ازش استفاده میکنن (HTC - Moto - Sami و...) خب بایدم رشدش زیاد باشه.........نقل قول:
بادا هم توی همین مدت کم واقعا عالی بوده و فعلا هم بازی هم نرم افزار هاش در سطح قابل قبولی بودن (به جز GPS که من نمیدونم آیا حرکتی شده یا نه : دی)
در کل آینده بادا روشنه......
چرا samsung i8000 نمیگیری.خیلی عالیه.بازی و برنامه هم که زیاد داره.
اینم لینک معرفیش
[PHP]http://omnia.samsungmobile.com/omnia2/[/PHP]
اینا رو ول کنین...جاوا از همه بهتره:46:
ولی برای یکی که نرم افزار و بازی براش مهم باشه بهتر نیست :46:نقل قول: