با مقاومتیا سخت میشه کارکرد؟
Printable View
با مقاومتیا سخت میشه کارکرد؟
با توجه به مزیتایی که بچه ها از استار گفتن میشه از خازنی بودن کوربی چشم پوشی کنم و استار بگیرم؟ میدونید که راحت کار کردن با گوشی اصل خیلی مهمیه:20:نقل قول:
تاچ استار هم واقعا خوبه و مشکلی پیش نمیاره......صفحه کربی چون کوچیکه و قلمش هم فراگیر نیست کار باهاش سخت تر هست......
در کل استار بهتره........
من تجربه شخصی خودم رو میگم ! تاچ استار خیلی بهتره کوربیه ! باور نداری امتحان کن !
حداقل تاچ استار با دست مرد ها سازگار تره ! به راحتی می تونی با ناخن لمس کنی اما کوربی باید با انگشت لمس کنی و چون صفحه نمایش کوچیکه به مشکل بر می خوری
در کل من با استار خیلی حال می کنم ! همه جیزش خیلی خوبه ! کیفیت پخش موسیقی ، دوربین و...... نسبت به قیمتش البته !
در ضمن مدل استار وای فای دار و TV دار هم هست ! اونا دیگه خیلی بهتره :31:
ولی اونجوری که من تو عکسا دیدم با اینکه کربی 2 اینچ کمتره ولی صفحش بزگتر نشون میده.عکسشو میذارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه عکس گرفته شده با دوربینشو واسم بذارین؟نقل قول:
صفحه نمایشش که 2.8 اینچه........ولی برای خازنی کوچیکه.......biostar عزیز هم دلیلش را گفتن.....نقل قول:
کربی برتری خاصی نسبت به استار نداره......و تاچ استار هم یکی از بهترین مقاومتی هاست......:46:
نقل قول:
تو GsmArena هست ! اما چون شما خواستی :31: :
چطور میشه 2.8 از 3 بزرگتر باشه؟:31:کد:http://www.irupload.ir/images/337f5fa8lzi4d9273woc.jpg
رزولیشن تصویر استار هم خوب بالاتر هست.
بزرگتر به چشم میاد نه بزرگتره. چون کوربی صفحه اش نرماله وایده بزگتر نشون میده. تپلهنقل قول:
درسته صفحه نمایشش کوچیکتره ولی بزرگتر به چشم میاد.تو سایتا گفته شده که کوربی بعداز استار اومده و خصوصییتاش ترمیم یافته ی استار هست.راستی چطوری میشه عکسای گرفته شده با گوشیا رو تو سایت جی اس ام ارنا دید؟