ماکروتل تقلبیهنقل قول:
گارانتی اصلی گوشی های سامسونگ هم ماکروتل هستش
پارس مایکروتل گارنتی اصلی هست
Printable View
ماکروتل تقلبیهنقل قول:
گارانتی اصلی گوشی های سامسونگ هم ماکروتل هستش
پارس مایکروتل گارنتی اصلی هست
من بجز اینجا تو موبایلستان هم شنیدم چند نفر از کسانی که ویو
خریده بودن گوشی شون دچار مشکل سخت افزاری شده بود
اگه ویو خریدی با گارانتی اصلی (پارس مایکروتل ) بخر
ممنون از همتون:20::20:
من اول کلی تحقیق کردم دیدم ویواز خیلی گوشیه خوبیه نسبت به قیمتش. از نظر ظاهریم از ویو بهتره ولی وقتی در مورد ویو تحقیق کردم دیدم یه سرو گردن از ویوار پرو بالاتره
من آخر هفته میرم برای خرید
لطف کنید بیشتر راهنماییم کنید که دودل نباشم
هر مشکلی دارن بدون تعصب بگین:40::40:
بازيهاي ويو از لحاظ گرافيک واقعا محشرن. فقط يه چيزي: تعدادشون خيلي کمه!
سیمبین از این بازیا شاید 5 6 تا داشته باشهنقل قول:
سیمبین بازی با گرافیک محشر داره؟؟؟؟؟نقل قول:
یا شما شات های ویو را ندیدین یا من خیلی وقته از سسیمبین خبر ندارم
میشه لینک شات های بازی ها با گرافیک محشره سیمبینا بدید من از جهل مرکب در بیام
ممنون:11:
بچه ها خواهشا" از بحث خارج نشین
مزایا و معایب این دو گوشی لطفا":11::11::11:
آخه اينهم به نظر من جزو معايب سيستم عامل بادا هست. عيب کوچيکي هم نيست. ولي خب البته همون چندتا بازي واقعا کيفيتشون خيلي بهتر از سيمبيانه.
جدا از اين، صفحه نمايش ويو سوپر AMOLED ولي مال ويواز پرو TFT معموليه. فقط هم تو کيفيت فرقشون نيست، زير نور آفتاب واقعا اگه بشه چيزي غير از TFT داشت خيلي بهتره. ضمن اينکه رزولوشن ويو هم تقريبا دوبرابر ويواز پروه. ضمن اينکه ويو تکنولوژي لمسي خازني داره ولي ويواز نه. فرقش بين لمس کردن و فشار دادنه که خب نميشه نديدش.
درمورد دوربين هم، فيلمبرداري ويو رزولوشن بالاتري داره. علاوه بر اون، کيفيتش خيلي خيلي بهتره. (يه نگاهي تو سايتهاي بررسي مثل Phone Arena و GSM Arena بندازيد، متوجه منظورم ميشيد.)
بلوتوث 3 و CPU بالاتر هم برتريهاي ديگه ويون.
درمورد سيستم عامل هم راستش ويو يه سيستم عاملي داره، که دوماهه اومده. کلي هم بودجه گذاشته براي گسترشش. حال اونکه سيمبيان دو سالي ميشه که اومده، و نوکيا هم که صاحبشه ديگه داره ميره سراغ سيستمهاي عاملي چون MeeGo و سيمبيان 3. باداي ويو هم خيلي کاربرپسند (User-friendly)تر از سيمبيانه.
با همه اين اوصاف اگر من جاي شما بودم (که هستم) ويو رو ميگرفتم (که ميخوام بگيرم اگر خدا بخواد!!).
تندرست باشيد. :46:
نقل قول:
در مورد بلوتوث 3 بهتره بدونید که فقط با گوشی های انگشت شماری که 3 دارند میشه استفاده کرد که بخاطر بوجود آمدن ورژن 4 تکنولوژِی بی فایده ای هستش
Display TFT اگر در هر موردی از AMOLED عقب تر باشه تو نور خورشید خیلی برتر هستش و قابل مقایسه نیست
سيمبيان بالای 10 سال قدمت داره ...
من موافقم نيستم که قدمت دليل برتري يک سيستم عامل باشه. مثلا سيمبيان UIQ3 هم بخشي از اين ده سال قدمته. ولي اصلا بدرد نميخوره. حتي آندرويد و iOS هم قدمت سيمبيانو ندارن ولي از خيلي جهات ازش بهترن.نقل قول:
درمورد صفحه نمايش هم راستش چيزي که گفتمو تو مجلات کامپيوتر و سايتهاي بررسي خونده بودم.
و در آخر هم درباره بلوتوث 3 بايد بگم اگر براساس اين تفکر بود اصلا کسي نبايد سراغ بلوتوث 2 ميرفت، چون گوشي براش کم بود!! اگر قرار بود بخاطر تکنولوژي جديدتر کسي سراغش نره، همين تعداد کم گوشي هم بلوتوث 3 نميداشتند.
با آرزوي شادماني و موفقيت شما. :46: