انوقت بگین تلویزیون لامپی بده از این قرتی بازی ها هم نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TV ـهای لامپیم یه مشکلی شبیه همین مشکل براشون پیش میاد ولی تو چندتا نسل آخر خیلی کمتر شده بود در حدی که به زیر چند صدم درصد رسیده بود...نقل قول:
واقعا نسل آخر TV ـهای لامپی تو کیفیت تصویر به سطح بی نظیری رسیده بودن به خصوص مدلای HD Ready و اگر تولیدشون متوقف نمیشد با پیشرفتی که تو این چند سال میکردن فکر میکنم الان به راحتی تو کیفیت تصویر هر پلاسما و LCD ای رو پشت سر میگذاشتن فقط مشکلشون وزن و اندازه زیاد و قیمت تصاعدی برای سایزهای بالای 30 اینچ بود که اگه روش کار میکردن شاید حل میشد , در حقیقت باید گفت که عامل انقراض TV ـهای لامپی بیشتر از مد افتادن اونها به خاطر شکل ظاهریشون بود تا ضعف تکنولوژی تو کیفیت تصویر , زاویه دید کامل , رنگهای طبیعی , مشکی عمیق با جزئیات بالا , درخشش عالی و رسپانس تایم بی نظیر همه اینها فاکتورهایی هست که 6-7 سال پیش این TV ـها داشتن.
اگه این مشکل بر طرف نشد چی؟ اونوقت باید چیکار کرد؟
مانیتور من lcd lg l1720b هست الان 4 ساله دارمش هیچوقت مشکلی نداشته تا این که پریروز دقیقا همین مشکل رو پیدا کرده.
بعد از 3 یا 4 ساعت وبگردی با مرورگر اپرا یکی از دکمه های این مرورگر تصویرش روی مانیتور می مونه.واسم جای تعجبه که چرا فقط این یکی؟(شاید بخاطر سفید بودنش باشه)
این مورد بعد از نصب یک اسکرین سیور نسبتا قدیمی که در تنظیماتش اتفاقا گزینه ای برای جلوگیری از burn-in تیک خورده بود واسم پیش اومد.نمی دونم با هم در ارتباطن یا نه؟
مشکل بعد از مدتی خاموش بودن مانیتور برطرف میشه اما با ثابت موندن تصویر دوباره پیش میاد.
لطفا راهنمایی کنید.
نقل قول:
دوست عزیز, شما تی وی رو روشن کردیو گذاشتی زیر آفتاب یا اینکه خاموش شده اش رو گذاشتی زیر آفتاب؟
مانیتور من هم این شکلی شد.نقل قول:
مدل:L1740P
الان افتاب از کجا گیر بیارم.
کمک کنید
با تشکر.
هادی
مسلما خاموش!!نقل قول:
بهتر هست اول راههای کم هزینه ترو امتحان کنید که دوستان در پستهای دیگه معرفی کردن.نقل قول: