نقل قول:
1- میشه لطف بفرمایید یه توضیح بدید که این MB تهایتا تا چه میزان CPU و RAM رو ساپورت میکنه؟
16 گیگ رم و بالاترین CPU فعلی Core i7 870
نقل قول:
2- رم VGA چنده؟ آیا این VGA به اندازه کافی قوی هست که فیلمهای فول HD 1080p و بالاترو به راحتی و بدون مشکل پخش کنه؟ من اصولا روی گرافیک خیلی حساس هستم اگه مدل قویتری رو سراغ دارید که فوق العاده بهتر باشه لطف بفرمایید و راهنمایی کنید.
1 گیگ هست
برای فیلم مناسبه
اگه زیاد اهل بازی نیستین کافیه
نقل قول:
3- من اهل game نیستم ولی عمدتا دوست دارم سیستمی داشته باشم که تو این زمینه هم کم نیاره. نظرشما در مورد این VGA چیه؟ راستش به من دو تا پیشنهاد درمورد گرافیک ( 5770 ATI و 6GB 7600) شده که خوشحال میشم نظرتون را بدونم؟ فرق و قابلیت این مدل ها با مدل فوق چیه؟ آیا واقعا ارزش دادن این همه پول رو دارن؟
اگه اهل بازی نیستین ارزش اینهمه خرج رو نداره!
نقل قول:
4- یکی از دوستان اشاره به cpuهای سری 8xx داشتند. آیا این MB اینا رو هم ساپورت خواهد کرد؟
بله
نقل قول:
5- من در مورد CPU های جدید اطلاعات زیادی ندارم. اما آیا اینا هم مثل PI, PII, PIII ,... هستند که مثلا فول کش و سلرون داشته باشند؟ اگه اینطوریه آیا این CPU که به من معرفی شده بالاترین مدل در Core I5 هست؟
بله بالاترین مدل هست
نقل قول:
6- بهترین RAM موجود تو بازار از نظر برند و گارانتی همینه که معرفی شده یا دوستان نظر دیگه ای دارند؟ مثلا Corsair یا Kingston
از لحاظ ارزش خرید رم پیشنهاد شده بهتون عالیه