315 تومن گرفتم البته بگم 1 روز بود گارانتی شده بود وگرنه الان شاید زیر 300 هم گیر بیاد
نه از این قوی تر هم هست منتها تو ایران پیدا نمیشه (البته مدل Gainward هستش که تو بازار رضا قیمتش 360 تومن بود و در تمام بنچ ها 5850 رو رد کرده بود اما دقیقا نتایجش برابر برند من بود که کلاکش رو از 700 ببری رو 850 )
برند دیگه هم باشه عیبی نداره هر دو رو میتونی با یه نرم افزار تو یه کلاک قرار بدی تا دیگه خیالت راحت راحت باشه
من خودم تونستم کلاکش رو از 700 بیارم رو 900 اونم به صورت نرم افزاری و دماش از 70 رفت رو 77 همین
در حالت SLI حدود 280 (با Overclock حدود 300 حداکثر) میشه که از 240-250 واسه 480 یه کمی بیشتر میشه که واقعا ارزششو داره
حداقل پاور تو که به بقیه قطعاتت بستگی داره ولی با یه 550 خیالت راحت جواب میده (مگه اینکه بخوای چند تا هارد و رایتر و اینچیزا ببندی که مصرف بقیه قطعاتت از حالت معمولی بالاتر بره)
اینم چند تا بنچ برای مقایسه با 5850 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینی تو تمام این بازیها قویترین گرافیک دنیا رو قورت داده و در حالت تکی هم اکثرا 5850 رو رد کرده (بر عکس دوستمون که عکس قرار دادن و باید یکمی با انصاف برخورد کنن چون خودشون 5850 خریدن نباید هر چی بنچمارک از ضعیف تر بودنه GTX460 هست نشون بدن:5: