سلام.
legend جان ممنونم ازت.
رو n97 به خوبی کار میکنه. اما پسوندهای زیادی رو ساپورت نمیکنه.
Printable View
سلام.
legend جان ممنونم ازت.
رو n97 به خوبی کار میکنه. اما پسوندهای زیادی رو ساپورت نمیکنه.
روی 5800 نصب شد.خیلی عالی بود.ممنون.
روی N97mini کار نکرد!:41:
نرم افزارو رو ان 97 نصب کردم . با تاچ گوشی مشکلی نداره ولی چیزی واسه اضافه کردن فایل نداره. هرچی هم refresh می کنم هیچ فایلی اضافه نمی کنه. (در ضمن تاچ گوشی مستقیما رو صفحه جواب نمی ده فقط دو تا دکمه چپ و راست جواب می ده
نقل قول:
آره واسه منم همین وضعیته:41:
من 5800 دارم uc player بهتر جواب ميده
سلام.نقل قول:
فکر میکنم دلیلش اینه که فقط فرمت divx رو ساپورت میکنه.
من از زمانی که این برنامه رو نصب کردم گوشیم قاط زده. تو قسمت setting که اول نمیرفت. بعد با کلی درد سر و خاموش روشن کردن که واردش شدم پیغام داد security module error. لیست برنامه های نصب شده رو که میارم فقط 3 تا برنامه رو نشون میده.
رفتم گوشی رو آپدیت کنم وارد sw update هم نمیشد. باز اینم به سختی وارد شد ولی لیست آپدیت ها رو نمیتونه ریفرش کنه و Failed میشه.
گوشی که روشن میکنم یه بوقی اول کار میزنه. یه بوق مثل کلیک کردن رو صفحه.
دلیلش چیه؟ شما چنین مشکلی بر نخوردید؟ چطور حلش کنم؟
کیفیت جطوره؟ نمیگیره؟
من که در مورد همچین مشکلی جایی ندیدم چیزی کفته شده باشه...اما اگه باگ باشه، تو ورژن بعدی اصلاح میشه...نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام.
جالبه. شب خوابیدم صبح پاشدم این مشکل حل شد. دیگه اون ارور رو نمایش نداد و لیست کل برنامه هام رو برام اورد. آپدیتشم چک کرد و گفت آپدیت جدیدی موجود نیست. خلاصه هم گیر ها رفع شد.
نمیدونم مشکل از کجا بود. چند روز از نصب برنامه گذشته بود و شاید اصلا به این برنامه ربطی نداشت.
به هر حال نگرانم کرد. نزنه یهو اد لیستمو پاک کنه. اد لیست از خود گوشی برام مهم تره.