اینجا یاهو نیست که شما با این جور تکه انداختن ها بخواهید صحبت کنید. وقتی مساله رعایت امنیت باشه آدمنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad hamed
باید از هر لحاظ که میتونه امنیتش رو در وب رعایت کنه.
اگر یکم بیشتر بخوام رک صحبت کنم اینه که من نه تو رو میشناسم نه خیلی از کاربرای اینجا رو. تو هم میتونی آدم خیلی
بدی باشی و یا برعکس میتونی خیلی هم خوب باشی.
شما و امثال شما هنوز معنی ترس رو با احتیاط نمیفهمدید وگرنه این جمله رو برام نمینوشتید. اگر شما در خیابانهای
تهران بخواید راه برید و یک بسته پول همراتون داشته باشید اونو به گردنتون آویزون میکنید یا اینکه میزارید تو جیبتون
که کسی ندزده؟
حالا در اینجا باید بگیم که آدمایی که از پول خودشون محافظت میکنند ترسو هستند؟ اصلا چرا باید اینقدر سهل انگاری
بخرج بدن تا اینکه یک نفر بخواد بیاد به هر دلیلی پولی رو که زحمت یک ماهشه ازشون بگیره و بره.
نکته دیگه اینه که شما همه رو مثل خودتون فرض کردید. نه اینکه شما در کامپیوترتون به غیر از چند تا بازی بکش بکش و
چند تا عکس بیشتر ندارید واسه همینم خوب معلومه که نبایدم امنیت براتون مهم باشه و هر کسی هم که حرف از
امنیت میزنه به ریشش میخندید.
دوست عزیز اینجا من همه کارهامو با پی سی نجام میدم. حتی اکثر قبض های پرداختی از طریق ایمیل برام
فرستاده میشه. کسی که اکثر کارهای خصوصی شو از طریق کامپیوتر شخصیش انجام میده بایت تمام جوانب
رو از نظر امنیت رعایت کنه.
خوش باشید با تفکراتتون.