نقل قول:
سلام. ممنون. شما که نمایشگاه داری. میشه حالا که زحمت کشیدی توضیح دادی.. بگی قیمتش هم چقدره؟
sd دوگانه v10 صفر کیلومتر رنگ سفید...
Printable View
نقل قول:
سلام. ممنون. شما که نمایشگاه داری. میشه حالا که زحمت کشیدی توضیح دادی.. بگی قیمتش هم چقدره؟
وی10 یه یک سالی هست تولید نمیشه اما حدود 17تومان هستش که واقعا کامله......
اما بهترین ماشین زیر 15 فقط ال90وریو هستش جز این نباید به چیزی فکر کرد!درسته گاز سوز نیستند اما برتری خوبی نسبت به بقیه دارند و کم مصرفند
در ضمن زیر15میلیون اگه دوگانه میخوای فقط روای ساله که پایه گاز سوزه سوخت اصلیش گاز....!چون پایه گازسوز بهتر از دوگانه سوزه!
اگه یک بار با دقت پست منو میخوندید این همه حرف رو نمیزدید!نقل قول:
اولا كه من خودم نمايشگاه ماشين كار ميكنم همه ماشين ها رو هم داشتم.بنابر اين از رو باد هوا حرف نميزنم.حالا اون يك مورد اگر نظر شما اينه كه زانتيا از سمند جادار تره خب حرفي نيست در عين حال به نظر من فرقي ندارن از لحاظ جاداري.
به نظر شما واقعا 206 sd قدرت و شتاب داره؟!!البته اگر نسبت به مصرف سوخت در نظر بگيريم از زانتيا سر هست در غير اين صورت كيه كه ندونه قدرت و شتاب sd حتي از 206 هاچبك هم كمتره.بابا sd اصلا خنگه بعد از 2 ثانيه تازه يادش مياد كه بايد شتاب بگيره.تو قدرت هم كه ديگه اصلا صحبتش را نكنيد كه زانتيا سره.به قول احمدي نژاد من واقعا تعجب ميكنم از اين حرفي كه شما زديد.
من گفتم SD بعدزانتیا هستش نه بهتر از زانتیا!
در ضمن من خودم صبح تا شب نمایشگاه هستم و نصف فامیل ما کارخونه قطعه سازی ماشین و نمایشگاه دارن!نقل قول:
تو قدرت و شتاب 206 SD بعد از زانتیا هستش!
من قصدم توهین به شما نبود اما تو مقایسه ها به خصوص مقایسه های کلی بیشتر دقت کنید.
ما به این میگیم هندلینگ!:31:نقل قول:
منظور از زيرپا؟يعني لذت رانندگي با هر اتومبيل و شتاب و قدرت و كلا احساس راحتي و امنيت مجموع اينهارو ميگن زيرپا.
همین طور که دوستان گفتند SD V10 تولید نمیشه اما نمونه دست دوم اونو با 14 تومن میشه پیدا کرد.نقل قول:
اگر بتونی یه میلیون و نیم دیگه جور کنی 206 SD V8 جز بهترین گزینه هاست
موتور 1600 با 110 اسب بخار قدرت (بالاتر از سمند و پارس)
سوخت کم
ظاهر و باطنی زیبا
یکم داخلش جم و جور هست ولی با توجه به اینکه تمام امکانات رو داره از قبلی AirBag, ABS , EBD , و غیره خوبه موقع فروش هم راحت فروش میره
خب قربونت من هم كه بعد از زانتيا گذاشته بودم ديگه.اون آخر بود:13:نقل قول:
قدرت و شتاب/زانتيا/تندر/ورنا/سمند/405 /206(البته sd)/
هالا شما با كلاس هستيد ما با همون زبون نمايشگاهي گفتيم
سلم دوست عزیز.اگه با جاداریه سرنشین های عقب اس دی وی 8 مشکل ندارین و تا 17 تومن میتونین خرید کنین تو خریدش شک نکنین.
تندر 90 ماشین خوبیه اما موارد ریز و پیشرفته ای در اس دی وجود داره که در ال 90 نیست.:46:
بازم که نشد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قدرت و شتاب/زانتيا/تندر/ورنا/سمند/405 /206(البته sd)/
SD که از تندر و 405 و پرشیا و ریو پر قدرت تره که!
پس چرا شد اخر؟
زانتیا 2000 / زانتیا 1800 / 206 SD / تندر / ورنا / 405 و سمند XU7
به چه دلیل ایمن ترین خودروی دوگانه سوزه ؟نقل قول:
sd دوگانه v10 تمام موارد بالا رو داره غير از خرج مناسب البته اگر نو بخري تا 3-4 سال خرجي نداره.تقريبا ميشه گفت ايمن ترين خودروي دوگانه سوز هست.
منظور ایشون اینه که 206 بین اینا ماشین ایمنی است و چون دوگانه سوزش هم است میشه گفت ایمن ترین ماشین دوگانه هستش.نقل قول:
شايد 405 و سمند و sd در يك رده باشن ولي ديگه خداييش ورنا و تندر و بيخيال شو.در ضمن اگر شتابش هم بيشتر باشه قدرتش كمتره.حالا بي خيال خيلي مهم نيست.نقل قول: