اینا معادله G73 هست؟نقل قول:
کانفیگه پایه G73 که core i7 720QM هست. به اضافه گرافیکه 5870 که نیاز به توضیح نیست. تازه این مدله پایه بود.
حالا لطف کنید مقایسه بفرمایید. تازه کیفیت لپتاپ هایASUS که جای خود داره! لطفا واقع بین باشید!
Printable View
اینا معادله G73 هست؟نقل قول:
کانفیگه پایه G73 که core i7 720QM هست. به اضافه گرافیکه 5870 که نیاز به توضیح نیست. تازه این مدله پایه بود.
حالا لطف کنید مقایسه بفرمایید. تازه کیفیت لپتاپ هایASUS که جای خود داره! لطفا واقع بین باشید!
dell 6410نقل قول:
Intel® Core™ i7-620M (2.66GHz, 4M cache) (with Turbo Boost Technology)
Genuine Windows® 7 Ultimate 32-Bit
14.1" WXGA+ Anti-Glare LED Display (1440x900)
7200 RPM SATA Hard Drive up to 500GB1
NVIDIA® NVS 3100M 512MB gDDR3
همین کارت گرافیکش کل دستگاه و میخوره
هیچ کدوم از این مدل هایی که فرمودید به گرد ASUS G73 هم نمیرسه...!
واقع بین باش دوست عزیز.
شما واقع بین باشید که asus رو انقدر بزرگ کردید ! و برندهایی چون دل و hp و apple رو فراموش کردید..نقل قول:
بنده به شخصه هیچ موقع منطق رو فراموش نمیکنم و اینطور نیستم بگم چون سونی اسمش سونیه و پول بیشتر میگیره بهترینه اما هیج موقع هم نمیام بگم asus بهترینه و بزرگان رو بزارم کنار
اگر فاکتورهایی که مد نظر شماست در نظر بگیریم در برندهایی چون دل هم هم دقیقا شرایط لازم و حتی بهتر رو هم پیدا میکنیم .. فاکتورهایی چون قیمت متعادل متناسب با کارایی دستگاه...
منظورتون از کیفیت نمیدونم دقیقا چه .. ولی اگه به خاطر قیمت و کارایی میگید asus بهترینه دل هم دقما هم سخت جونه و هم قیمتاش به صرفست و از همه مهمتر معتبر ! مشکل ظاهر دل هست که بعضیها مثل شما نمیپسندند و به هر دلیلی سعی میکنند ایرادات مختلفی ازش بگیرند .. دو مدل از اینسپایرون ضعفهایی داشت و دیگه بهانه ای شد که شدیدا بکوبند رو سر دل
از دل که بگذریم hp .. apple ... sony هر کدوم غولهایی هستند .. asus جابگاش کجاست ... قبول که دلیل نمیشه بگیم asus بده اما نیایم بگم بهترین کیفیت رو asus داره .. بهتره بگیم asus ّبرای افرادی که میخوان صرفه جو باشند و پول زیاد خرج نکنند جزو گزینه های خوبه:11:
اینم بگم برای بازی خورها asus انصافا بهترینه .. و توش هیچ شکی نیست .. اما خودمونیما لپتاپ برای بازی! خیلی جالب نیست
کاملاً مشخص هستش که IBM یه چیزه دیگه هستش پس از لحاظ کیفیت فقط Lenovo و Thinkpad
قبول دارم لپ تاپ واسه بازی نیست...ولی شما میای ۱۵۰۰ به یه لپ تاپ پول میدی توقع نداری اگه هوس کردی یه بازی هم بکنی؟!
واسه گیم بهترین گزینه ایسوس...
گرافیک Quadro NVS بهترین و قوی ترین گرافیک هست چجوری ATI که برای سری های معمولیش هست میخواید باهاش مقایسه کنید؟نقل قول:
درضمن Radeon کلاس معمولی ati هست پس با Quadro قابل مقایسه نیستند
برای بازی هم توشیبا سری X هست که مخصوص بازیه
دل یه سری زده فقط واسه بازیه
گفتی آدم هوس بازی کنه یه نظر شخصی از خودم مینویسم :نقل قول:
ببین عزیز من کاری ندارم که شما چقدر برات گرافیک مهمه .. سلیقست خداییش !
الان کارت گرافیک دستگاه من 5470 یک گیگ با پشتیبانی از دایرکست 11 هستش ..
این بحث در لپتاپ مطرحه نه PC
بخدا تمام بازیها رو دارم در بهترین حالت و بالاترین تنظیمات بازی میکنم ... دو سال بعد بازیها نیاز به پردازنده سریعتر دارند که مسلما 5870 خیلی بهتره و بازیها رو بالا میاره اما اینم بدون اون موقع باید در تنظیمات پایین بازی کنی دقیقا مثل من .. چون اون موقع دایرکست 1312 و 14 میان .. یا مثلا پیکسل شیدر نسل جدید میاد بازم کارت گرافیک هر دوی ما لنگ میمونه .. حالا اون موقع میفهمی که هیچ فرقی بین این دو از لحاظ منطق نبوده.. چون اگر رمت از 4 گیگ پشتیبانی کنه .. پردازندت i5 به بالا باشه خودش یه ساپورتر قوی واسه گرافیکت محسوب میشه .. البته خواب به بازی خوره حرفه ای دوست داره همیشه در بهترین حالت بازی کنه که سلیقست...
از اینا که بگذریم کاش دوستان با همه برندها کار کرده باشند بعد با قطعیت بگند کدوم بهترینه .. هر برندی وایژگیهای خاصی داره که تجربه به ادم ثابت میکنه ..
قبول دارم دوست عزیز نمیشه رو لپ تاپ واسه بازی برای چند سال حساب باز کرد...ولی من خودم چند روز دیگه asus n61jq میخرم...به نظرم نسبت به قیمتش کانفیگ فوق العاده ای داره.