-
من به خدا گیج شدم
شما یه بار میگید میخواید بازی ها رو تحت شبکه Lan بازی کنید . یه بار میگید میخواید بازی هایی که فقط میشه آنلاین زد رو خودتون با سرور مجازی شبکه کنید .
اول سوالتون رو دقیق مشخص کنید چیه ، الان بیشتر بازیهای جدیدی که قابلیت شبکه داشته باشن به راحتی میشه Lan بازی کرد .
-
سلام
شما درست میگید من شما رو گیج کردم
سوال خود را دباره مطرح میکنم
من دو تا بازی دارم که یکی از ان بازی ها به نام Grand Ages Rome رو میشه انلاین از طریق اینترنت بازی کرد و بازی دیگر به نام Supreme Commander 2 هم میشه به صورت مالتی پلیر بازی کرو ولی از نوع شبکه (LAN)
حالا من میگم که تو بازی اول یه سرور مجازی درست کنم که بشه بازی گول بزنی و فکر کنه تو اینترنت هست و بعد بشه دو نفره بازی کرد
برای بازی دوم هم هر وقت رو مالتی پلیر کلیک میکنم و بعد وارد قسمت هاست میشم از بازی میپره بیرون من چند بازی هم که مالتی پلیر و مال سال های 2009 به بعد هست نمیشه هاست شد ولی وارد قسمت جوین ان میشود
-
در مورد Grand Ages Rome چون بازی نکردم فقط میتونم بگم نمیشه یه بازی امکان بازی آنلاینش باشه اما امکان بازی تحت شبکه ش نباشه ؟!؟ شما میشه یه توضیح مختصر بدید برای آنلاین زدن این بازی چه مراحلی رو طی میکنید ؟ چون آنلاین زدن و Lan در یک بازی عموما تفاوت چندانی ندارن
برای Supreme Commander 2 هم پیشنهاد میکنم یک بار با نرم افزار Game ranger امتحان کنید و ببینید برای بازی آنلاینش مشکلی ایجاد میکنه یا نه . برنامه رو از اینجا دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
در مورد سوال اولتون منظورم از lan همان کابل شبکه میباشد
در مورد سوال دومتون برنامه چکار میکنه
-
شما Grand Ages Rome رو گفتید از طریق اینترنت بازی میکنید من هم پرسیدم برای این کار توی بازی چه مراحلی رو رد میکنید . در قسمت مولتی پلیر سرور ها رو پیدا میکنید ، آی پی میزنید یا از نرم افزاری چیزی استفاده میکنید . جایی نپرسیدم منظورتون از Lan چیه .
برنامه Gameranger هم برای آنلاین زدن خیلی از بازیها استفاده میشه و بازی های
Supreme Commander و Sumpreme Commander Forged Alliance رو ساپورت میکنه میخواستم برنامه را نصب کنید و ببینید برای انجام بازی تحت اینترنت ، خود برنامه چه کارایی میکنه که همون کارا رو برای Lan هم انجام بدید .