یک خبر جالب توجه
سلام بچه ها من تاره عضو این سایت شده ام وچون دیدم خیلی از بچه ها تو کف دانلود با دانلود منیجرها از سایت رپید شیر هستند این را نوشتم من هم از رپید شیر زیاد دانلود می کنم خواستم بگم که دیگه برای دانلود از سایت رپید شیر با دانلود منیجر ها دیگه مشکلی نیست بانرم افزار قدرت مند ManagerInternet Download به راحتی می تونید این کار را بکنید یعنی می تونید با سرعت فوق العاده دانلود کنید اگه این را روی سیستمتون داشته باشید دیگه سراغ دانلود منیجر های ضعیفی مثل dap و FlashGet و غیره نمیرید این نرم افزار از یک تکنو لوژی خاص برای دانلود استفاده میکنه ضمن اینکه بعد از انصال به اینترنت ساپورت زبان فارسی را هم دانلود میکنه و بعد از این به بعد شما با یک برنامه کاملا فارسی روبرو هستید من خودم مدتهاست با این برنامه کار میکنم ولی هیچ مشکلی نداشته و به گفته سازندگان آن سرعت دانلود را تا 5 برابر می کنه ،بر خلاف سایر دانلود منیجرها که فقط تبلیغ می کنند؟ این برنامه را از دست ندهید البته نمیدونم که می توته چند فایل را همزمان از رپید شیر دانلود کنه یا نه ولی فکر کنم بتونه از این هرچه بگی بر می آد ضمن اینکه بعد از نصب همه مرورگرهارو به صورت اتوماتیک می شناسه البته بعد از اتمام نصب برای تست سرعت باید به اینترنت وصل باشیدبعد سیستم ریستارت میشه و... اگه مشکلی بود بگید تا باز هم بگم این برنامه را می تونید همراه کرک آن از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید.(آخزین نسخه) < برای اطمینان بگم که من تمام دانلودهایم را با این برنامه انجام میدم اون هم از رپید شیر و مگاآپلود>
یا علی مدد