دوستان اگر اون لینک ۸۷ رو دانلود کنیم فایل اپدیت پیدا میشه براش؟جون هرکی دوس دارین فایل اپدیت رو بزارین من واقعا به این نرم افزار نیاز دارم:41::19:نقل قول:
Printable View
دوستان اگر اون لینک ۸۷ رو دانلود کنیم فایل اپدیت پیدا میشه براش؟جون هرکی دوس دارین فایل اپدیت رو بزارین من واقعا به این نرم افزار نیاز دارم:41::19:نقل قول:
من منتظرم پس فردا برم از کانون سی دی شو بگیرم یا وایسم گزینه 2 بروز رسانیش تموم بشه از اون استفاده کنمنقل قول:
چون به نظر می رسه این نرم افزار چیز جالبی نباشه
همونم استفاده کنید خوبه به نظر من چون تو سایتش گفته 89 که هنوز نیومده اپدیتش می مونه یه 88 که تو یه سالم انقدرا تغییر زیادی نیستش.نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی این ۳سالهیچ فرقی با هم نداشته؟مگه میشه!:18:نقل قول:
من خریدم قبلا اپدیتش رفتش تو پوشه نصب چی رو اینجا باید بزارم؟نقل قول:
منظورم سه سال نبودش که!بین سالهای 88 و 87 منظورم بودشنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه این سازمان سنجش هر سالم از این روزانه ها کم می کنه.چیزی اضافه نمی کنه جز پیام نور که اونم بدرد نمی خوره
شما یه زحمتی بکش کل فایلو برای بچه ها اینجا بزار که دنبال دانلود نرم افزارشم نباشننقل قول:
اقا الان به نظر شما من چه نرم افزاری بگیرم که به دردم بخوره؟مشاور یا نرم افزار؟نقل قول:
من می گم یکم وایستی این گزینه 2 انتخاب رشته مجانیشو باز کنه(داره اپدیت می کنن الان) خیلی هم خوبه من پارسال استفاده کردم راضی بودمنقل قول:
اگرم پول می خوای بدی کانون تو این هفته سی دی هاش میاد
احتمالا سنجش هم انتخاب رشته خودشو رو سایتش بزاره امسال هم
ولی من اونجوری که خوندم ازت می خوای دیگه امسال حتما بری دانشگاه که در اینصورت مشاور خوب بری خیلی بهتره.
مشاور درست حسابی که واقعا کنکوری باشه و معروف کی هست تو تهران؟نقل قول:
این حرفا چیه عزیز من . مثلا شما کاربر فعال این انجمنی !!!!!!!!نقل قول:
خوب اینو همه میدونن که اگه چند روز صبر کنن همه این موسسه ها سی دی و سایت و این چیزا میزنن . اینکه دیگه گفتن نداره . همچنین سایت سنجش بهترین برنامه رو هرسال میذاره واسه انتخاب رشته مجازی . اینم جای شک نداره
من که واسه همین یکی دوروزه میخواستم واسه همین اینجا مطرح کردم اگرنه این همه جای حرف زدن نداشت که .
گفتیم اگه میشه نرم افزارو بذارید بخش مشاوره جداست هاااااااااااا
دوست عزیز اگه میشه همشو آپ کن سریعتر . دستت درد نکنه .نقل قول:
اقا بالاخره من نفهمیدم گزینشگر خوبه یا بد؟اصلا بهتر از گزینه ۲ هست؟نقل قول: