نقل قول:
1- من شنیدم اور کلاک یه ضرر هایی داره و اون اینکه چون بالاتراز فرکانس استاندارد کار میکنه برای بدن ضرر داره
بعید میدونم! سازندهها خودشون فرکانس رو کمی پایینتر میذارن که مشکلات احتمالی کمتر و عمر بیشتری داشته باشه، کسیکه دانش فنی داشته باشه براحتی میتونه از حداکثر فرکانس و قدرت پردازنده استفاده کنه و اصطلاحا" اورکلاک کنه!
نقل قول:
2- حالا برا ی کراس فایر همچین مشکی نیست و در ضمن من خوندم که اگه بازی مربوطه برای کراس فایر گزینه نداشته باشه یه سری محدودیت وارد میشه؟
مشکلات کراسفایر الان خیلی کمتر از سابقه، حداقل بازیهای درست و حسابی مشکلی ندارند! هر چند من خودم یه کارت گرافیک خوب رو به کراس فایر ترجیح میدم!
نقل قول:
3- واقعا با مادر برد بدون کراس فایر و گرافیک معمولی به نظرتان نمیشه جواب گرفت؟
برای بازیهای مورد نظر شما ۵۸۵۰ و ۵۸۷۰ زیاد هم هستند! اگه پول داری بد نیست یه مادربرد با قابلیت کراسفایر در حالت 16x و پاور مناسب برای ارتقا در آینده هم داشته باشی!
نقل قول:
4-اگه قیمتش را بی خیال شویم این گیگا کیفتش خوبه یا روی اون هم حرف است؟
گیگابایت کیفیت خیلی خوبی داره، میشه گفت بهترین گارانتی هم تو ایران داره، برندهایی مثل ازراک ممکنه چند تا از مادربردهاشون جالب نباشن ولی محصولات خوب و قابل توجهی هم دارند، مادربردهای پیشنهادی دوستان البته چیپست جدیدتری داره و خریدشون به نفعته، حالا برند هم مهمه برات ایسوز بگیر. برای خود من کارایی مهمه و برند در درجه دوم اهمیته!
نقل قول:
5-آیا بازی ها 6 هسته ای و 4 هسته ای فرق می کنن؟یا هنوز مونده تا تفاوتشون در سال های بعد ظاهر بشه
فعلا" بازیهای معدودی مولتیکور ساپورت هستند، معمولا" فرکانس پردازنده تاثیر بیشتری داره ولی خرید پردازنده با تعداد هسته بیشتر عاقلانه است، حداقلش اینه که اکثر نرمافزارهای پدر مادر دار! مولتیکور ساپورت هستند، تو کارهایی مثل رندرینگ هم تعداد هسته بیشتر تاثیر بسیار زیادی داره.