اینجور که معلومه امسال از سریال طنز خبری نیست
کیفیت سریالاشونم که سال به سال دریغ از پارسال
Printable View
اینجور که معلومه امسال از سریال طنز خبری نیست
کیفیت سریالاشونم که سال به سال دریغ از پارسال
الان تو مرحله فیلمبرداریه هنوز؟فیلمبرداری توی اصفهانه؟
انصافا سریالش باحالست!!! واسه قسمت اول جذاب بود...:20:
من به نوبه خودم ، خودمو کشتم تا به این فیلمسازای عزیز بفهمونم اگه بازیگرتون بلد نیست اصفهانی حرف بزنه ، همون تهرانی حرف بزنه خیلی بهتره
حالا تو این سریال چند نفر پیدا شدند تا اصفهانی رو تقریبا عالی صحبت کنند
سریال جالبی باید باشه
فعلا به نسیت اون دو سه تای دیگه بهتره
به نظرم در مسیر زاینده رود عامه پسندترین سریال امسال ماه رمضان باشه ...
ولی یه نکته رو می خواستم بگم ! دوستان ما باید یاد بگیریم که به لحجه ها، قیافه ها، تیپ ها و کلی چیزای دیگه نخندیم ! اگر قراره بخندیم، بغض کنیم یا گریه کنیم باید به واسطه اون پیکره و اصلی باشه که یه گروه چند ده نفره به خاطرش زحمت کشیدن !
مثلا در مورد همین سریال خیلی ها شاید منتظر یه سریال تو مایه های چه میدونم کاراگاه رشید و اینا بودن که به لحجه و میمیک و لودگی بازیگر بخندن نه چیز دیگه ! ولی این طرز فکر درست نیست که ما بگیم اِ ؟! دارن اصفهانی حرف می زنن ! بذار ببینیم یه کم بخندیم !
به نظرم یکی از علت هایی که کارگردان این سریال به خاطرش اصفهان رو استفاده کرده همین باشه !
به هر حال من اینجوری فکر می کنم و ببخشید اگه پر حرفی کردم ...
قسمت اولش جالب بود . بازیگرا با هم هماهنگ هستن . حداقل توی این قسمت که خیلی خوب کار کردن امیدوارم در ادامه هم همین باشه .
اون اهنگی از خواجه میری که تو ماشین اون پسره پخش میشد اسمش چی بود؟
تکرارش کیه ؟
به غیر از اون یارو فرهاد بقیشون خیلی تابلو اصفهانی حرف میزدند.مخصوصا زن فرهاد.کی گفته اصفهانیا این طور صحبت میکنند؟؟؟؟؟؟؟کی یه بازیگر تهرانی میتونه اصفهانی صحبت کنه؟؟؟
به نظرم این از سریال شبکه 2 و 3 بهتر بود. بازی هاشون هم خوب بود. فقط بازی این پهلوون قابل هضم نبود!