متن ها يانگليسي هم آيا همچين مشكلي دارند
با تشكر
منتظر هستم
Printable View
متن ها يانگليسي هم آيا همچين مشكلي دارند
با تشكر
منتظر هستم
سلام دوستان عزيز .
ضمن تشكر از Cracki عزيز با معرفي بسيار مفيدشون :laughing: ...
محمد حامد جان سوالت رو يك بار خودت بخون ;) ... ، اما اگر منظورت اين هست كه آيا متون انگليسي هم مشكل دارن يا خير ، بايد بگم كه خير ، براي فايلهاي انگليسي هيچ مشكلي پيش نمياد و ميتوني هر ويرايشي رو روشون اعمال كني ( حتي روي خود فايل پي دي اف :rolleye: ... )
Sa3er جان از معرفي و محبت شما هم بسيار ممنون :) ، من اين برنامه Sonic PDF رو هم امتحان كردم اما اونم نتونست توي ويرايش فايلهاي فارسي مفيد باشه :ohno: ، تمام اين نرم افزارها همشون تو يچي مشكل دارن و اونم اينه كه نميان و يك پك يونيكد فارسي براي برنامشون بسازن :puke: ...
من يك بار با يكي از سازندگان اين برنامه ها يك گفتگويي انجام دادم ، ايشون ميگفتن كار ساخت و تعريف كاراكترهاي يونيكد ( كلا ميگم نه فقط فارسي ) براي اين برنامه ها خيلي خيلي مشكله و دقيقا براي همينه كه وقتي هم چنين برنامه اي ساخته ميشه قيمت فوق العاده بالايي داره :puke: ...
حق هم داشتن ، من يك نمونه برنامه به اين شكل كه ساخت يك شركت اماراتي بود رو ديدم ، قيمتش بيشتر از يك ميليون و سيصد هزار تومن به پول ما ميشد :blink: !!! البته اين برنامه OCR نبود و ويرايش رو به صورت مستقيم انجام ميداد و ميتونست PDF هاي عربي رو به فايلهاي DOC ، بدون اشكال تبديل كنه :rolleye: ... اين برنامه فقط فروخته ميشد و هيچ نسخه اي ازش رو روي اينترنت نذاشتن كه بشه مثلا دانلودش كنيم و روي ساختارش يك كم كار كنيم و اون رو براي زبان فارسي هم آماده كنيم :ohno: !!!
متاسفانه يا خوشبختانه اينجوري هست ديگه :) !!!
در هر صورت اميدوارم روزي اين طلسم هم شكسته بشه و همه بچه هاي ايران بتونن از چنين نرم افزاري استفاده كنن :rolleye: ...
موفق و مويد باشيد دوستان من :cool: ...
كسي نسخه ي خريداري شده شو نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام محمد حامد جان ،
منظورتون همين نسخه عربي هست :blink: !!!؟؟؟
آخه خود شما اگر بوديد ميومديد اينقدر بابت يك نرم افزار پول بديد ، كه اونم فقط بيايد و يك فايل PDF فارسي رو به DOC تبديل كنيد ، تازه اونم در چند تا حرف كه تو واژگان عربي وجود نداره دچار اشكال بشه و بازم در نهايت اون متني كه شما مد نظرت هست رو بهتون نده :rolleye: ؟؟؟ البته قبول دارم كه اين نسخه خيلي مشكلاتش كمتر هست و شايد با كمي صبر و تحمل سختي بتونيد حروفي رو كه مشكل دارت تصحيح كنيد ، اما خوب انصافا قيمتش خيلي زياد هست و براي يك ايراني زياد به صرفه نيست :puke: !!!
در هر صورت من تا به حال فردي رو در ايران نديدم كه بره سراغ اون نرم افزار و تهيش كنه و به بقيه بده ( اونم يك برنامه يك ميليون و خورده اي تومني رو :puke: !!! ) .
وگرنه تا الآن ترتيبش داده شده بود و همه چيز حل بود :) ...
هر وقت به نتيجه اي رسيديم حتما تو انجمن اعلام ميكنيم تا همه دوستان بتونن استفاده كنن :laughing: ...
موفق و مويد باشي دوست من :cool: ...
نگفتم كهبريد بخريد
گفتم اگه كسي نسخه يكاملش رو داره .مثل اينكه نسخه ي فول اون رو توي سايت هايي كه برنامه هاي فول ميزارند داشته باشه و دانلود كرده باشه
منظورم اين بود
اینم از لینک دنلود OCR که م یگفتین گیر نمی اد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریال یا کرکشو وقتی گیر اووردم می زارم اینجا .
سلام Master جان ،
كي گفت OCR گير نمياد :blink: !!! اتفاقا اگر شما يك جستجوي ناقابل انجام بديد ميبينيد كه تعداد زيادي نرم افزار OCR در جهان وجود داره ، تازه توي همين انجمن هم تعداد زياديشون معرفي شده كه فقط كافيه جستجو كنيد ;) ...
اما مشكل اصلي اينه كه ORC اي كه كاملا از زبان فارسي پشتيباني كنه نيست :rolleye: ...
همين OCR اي كه شما معرفي كردي ، خودتون تستش كردي ببيني با فايلهاي فارسي چجوري عمل ميكنه ؟؟؟
ضمنا اون برنامه اي كه من گفتم OCR فارسي ، كلا اسمش " OCR فارسي " هست :) ...
و اون نرم افزار دومي كه گفتم اصلا OCR نيست !!! اون دومي كه عربي هست كارش تبديل فايلهاي PDF عربي به فايلهاي DOC هست و اين كار رو مستقيم انجام ميده :laughing: ...
موفق و مويد باشي :cool: ...
پس یخه سر اینجا بزن حتما .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام Master جان ،
خيلي ممنونم دوست من ، يعني شما فكر كردي من نميدونستم OCR چي هست كه اين لينك رو به من معرفي كردي :blink: ؟؟؟!!!
بابا ايول كلي زدي تو ذوقمون ، اينه رسم رفاقت :sad: ... در هر صورت ببين مستر جان من كاملا ميدونم OCR چي هست و حتي خودم هم روي يك برنامه OCR و آبجكتهاي اون كار كردم و ساير قضايا ...
اما بحث من و حتي شما در اين تاپيك اصلا OCR نبوده ، بلكه مبدلهاي PDF به DOC بوده ... درسته ؟
درسته كه OCR ها ميتونن اين كار رو انجام بدن ، چون در واقع ميان و فايل PDF رو به صورت تصوير به تصوير در ميارن و بعد عمل OCR رو روش انجام ميدن ... اما Convertor هاي PDF به DOC نيازي به آبجكتهاي OCR ندارن ، چون هيچ برنامه نويسي تو دنيا حاضر نيست الگوريتمي بنويسه كه لقمه رو از پشت سرش بچرخونه و بعد بذاره توي دهنش :blink: !!! در صورتي كه ميتونه خيلي راحت و به صورت مستقيم لقمه رو بخوره :rolleye: !!!
در هر حال ببين دوست من Convertor هاي PDF يك بانك اطلاعاتي از حروف دارن كه يا به صورت مجزا در يك فايل هست و يا به صورت توكار در درون فايل اجرايي برنامه قرار داده ميشه ... اين بانك اطلاعاتي چون هميشه به صورت استاندارد تهيه ميشه فقط زبانهاي انگليسي و چند زبان محدود و مشابه رو پشتيباني ميكنه ...
شما كه خودت به نظر در برنامه نويسي وارد هستي ، پس يك نگاه به جدول كاراكترهاي Unicode بنداز تا دقيقا متوجه بشي چرا يك برنامه نويس براش سخته كه بياد و يك بانك اطلاعاتي Unicode كه تازه اونم زبان فارسي رو پشتيباني كنه بنويسه ( حروف چسبان و غير چسبان زبان فارسي و همچنين شباهتهاي بسيار نزديك برخي حروف فارسي هستند كه كار رو خيلي دشوار كردن :rolleye: ) ...
در هر صورت بازم ممنون از محبتي كه نسبت به ما داشتي ;) ...
موفق و مويد باشي دوست من :cool: ...
نه به خدا من اصلا منظور نداشتم . من نمی دونستم و اینطوری که شما گفتی من فکرکردم منظورت اینه که او سی ار نیس . منم اونو(اینک دوم ) معرفی کردم چون اونجا می تونید برای ارتقای این او سی ار برای پشتیبانی زبان فارسی همکاری کنین . من شرمنده ام . قربونت برم داداشی .