من نمی دونم چرا هر کاری می کنم نمی تونم قبول کنم زمان به عقب بر گرده!اخه شما فرض کن یه نفر بر گرده به گذشته.خب مسلما کل کاءنات باید برگرده.چون مسلا من که اینجا نشتم که تو زمان سفر نکردم.اگه اون طرف مثلا 2 سالگی من رو ببینه من هم که الان دارم تو زمان حال زندگی می کنم.خب دو نسخه از من هم که موجود نیست.با جهانهای موازی هم که گویا مشکل حل نمی شه.من نمی دونم پس زندگی این همه موجود می خواد واسه یه نفر به هم بریزه!اینکه زمان واسه یه نفر ساکن بشه قابل درکه.ولی سفر به گذشته بقیه رو هم باید در بر بگیرهبه سرعت نور که نمی تونه برسه هیچ ماده ای.با سیاهچاله هم که نمی شه رفت.کرم چاله هم که شرایط خاصی داره و ما نمی تونیم تولید کنیم.باید خودش شرایط رو به ما تحمیل کنه که چه قدر فضا-زمان رو می تونه به هم بچسبونه(یعنی در واقع تونل درست کنه)ولی من شخصا فکر نمی کنم ب هطور قابل توجهی بشه با کرم چاله ب هعقب بر گشت.نمی دونم دانشمندها تونستن تخمین بزنن مثلا با فلان کرم چاله می شه چقدر تو بعد زمان(یا بهتر فضا-زمان)سفر کرد؟کسی تو این زمینه اطلاعاتی داره؟من می گم سفر در زمان نمیشه ها.ولی به قول معروف ته دلم راضی نمی شه این چیز تو دنیای ما بتونه اتفاق بیفته.حتی اگه با تئوری امکان پذیر باشه!