-
فکر کنم با FPSC ساخته باشن چون با این وضع گرافیک (پایین تر از IGI) بعید میدونم که روی هوش مصنوعیش هم کار کرده باشن همون کمتر از IGI هست پس مدل هاشم باید آماده باشن و با برنامه خاصی درست نکرده باشن !!! پس چیش رو خودش ساخته ؟راستی برای ساخت این بازی چقدر پول گرفتن ؟
-
بابا اون بازی با گیم میکر ساخته شده بود همه میدون چه انجین ضعیفی تو سه بعدی هست هرچند به خاطر همین بازی به هم فحش دادن بهم گفتن آمریکا بفهمه پوست سرم میکنه توش کاه می کنه!!!
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
راستی دوستان فکر کنم می گن موتورشون خودشون ساختان به خاطر اینکه نگن رفتید موتور کرکی WAREZ KIIDDE!!!(بچه نامشروع)استفاده کردید
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
راستی دوستان فکر کنم می گن موتورشون خودشون ساختان به خاطر اینکه نگن رفتید موتور کرکی WAREZ KIIDDE!!!(بچه نامشروع)استفاده کردید
-
خوب وقتی بازیت تجاری شد که دیگه استفاده از کرک لازم نیست می تونی بری لایسنس انجین رو بخری یا اینکه بازی رو با امکانات ورژن رایگان انجین بیرون بدی گیم میکر گیم استادیو یونیتی همگی ورژن رایگان هم دارند. من خودم بازی قهرمان رو که تکمیل کردم حتما لایسنس یونیتی 3 رو می خرم.
در ضمن این مدلهای که می بینم خیلی ضعیفه فکر نکنم مدل اماده باشه همشون مکعب مربعند که روشون تکسچر انداختند.
-
اين بازي تو قرفه كناري ما بود
سازندش يه اخونده از حوزه علميه (اسمشو يادم نيست اما خدايي اخوند خوش تيپي بود )
انجينش يه انجين امريكايي بود 30 دلار خريده بودش
بازيش پر از ايراده شما تفنگو كه به سمت زمين بگيري نوك توفنگ ميره تو زمين
و .......
-
از همین چند تا شات معلومه که یه کلاش میده بهت باید بری کلی راه بری یه نفر رو بکشی دوباره کلی راه بری یه نفر رو بکشی دوباره کلی راه بری یه نفر رو بکشی دوباره کلی راه بری یه نفر رو بکشی دوباره کلی راه بری یه نفر رو بکشی دوباره کلی راه بری یه نفر رو بکشی دوباره کلی راه بری یه نفر رو بکشی دوباره کلی راه بری یه نفر رو بکشی دوباره کلی راه بری یه نفر رو بکشی...
از قیافه اش معلومه چه قدر بازی چرتیه. از همین بازی هاست که سپاه یه میلیارد میده طرف براش بازی دفاع مقدس بسازه:2:
-
یه نکته ای تو ویژگیها خیلی چیزا نوشته از جمله هماهنگ بودن با بازی های روز دنیا؟!؟!؟!؟!!
با کدومش؟ !!
-
مردشور این بازی نسخه 2 شو ببره (عملیات انهدام : عقرب سیاه ) رفتن برای far cry مود ساختند واقعا که !!! بعد بازی اصلا بالا نمی یاد مگر با نذر نیاز ؟؟؟!!!! این کار ها آبروریزی هست!
-
دیگه هیچی نگیم بهتره. درباره اش حرف زدن کفاره داره.:31:
-
یک سری اطلاعات جدید بدست آوردم بازی نسخه اول توسط 4 میلیون خریداری شده . تعداد فروشش هم افتضاح بود 2000 نسخه.
ولی موسسه حفظ و نشر آثار قم بهشون 80 میلیون داده . :18:
این وسط داره آبرو بازی سازی می ره الان تو شرکت های پخش کسی حاظر نیست بازی ایرانی بخره اگه بخواد بخره با قیمت های مزخرف مثل بالا. تا ما بازی هامون به بازار برسه دیگه کار این بازار تمومه. اینهمه سال زحمت هم کشک.
-
80 میلیون پول چیه این بازیه مزخرف رو دادن به اینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18: