در هر مقطع بستگی به پشتکار فرد داره !نقل قول:
من شنیدم که مهندسی شیمی کسی که دکترا داره پول پارو می کنه.
لیسانس و فوق لیسانسش زیاد با ارزش نیست.
آخه دکترا گرفتن هم کار راحتی نیست.. پس اگه گرفتی و پولدار شدی زیاد تعجب نکن چون بابتش زحمت کشیدی.:10:
Printable View
در هر مقطع بستگی به پشتکار فرد داره !نقل قول:
من شنیدم که مهندسی شیمی کسی که دکترا داره پول پارو می کنه.
لیسانس و فوق لیسانسش زیاد با ارزش نیست.
آخه دکترا گرفتن هم کار راحتی نیست.. پس اگه گرفتی و پولدار شدی زیاد تعجب نکن چون بابتش زحمت کشیدی.:10:
قطعا به مهندسی عمران رای میدم
اول اینکه دستتون برای کار خیلی بازه(پارتی فراموش نشه لطفا دی: )
دوم اینکه به راحتی میتونید پول خوبی ازش بدست بیارید
سوم اینکه منبع درآمدهای مختلفی میتونید برای خودتون بدست بیارید
امضا,نظارت,کارشناس رسمی دادگستری , کارشناس بیمه ,کارشناس بانکها و.....
از احترام خوبی هم در جامعه برخورداره
دوستان نظرتون درباره ی رشته ی مهندسی معدن چیه؟
من نرم افزار مي خونم و ازش هم خيلي راضي هستم به نظر من كامپيوتر بهترين رشته است.
از دید من کامپیوتر.. چون بیشتر توش حجم بسیار گسترده ای از جامعه رو گرفته و محدود نیست ! ..
مهندسی نفت چرا توی نظر سنجی نیست ؟من فقط از دید مالی اگه بخوام بررسی کنم باید بگم که الان در امریکا بالاترین دستمزد بین مهندسان برای مهندسین نفته . از مهندسی شیمی هم میشه در مقطع فوق رفت مهندسی نفت. مهندسی نفت به طور میانگین کارش رو با درآمد سالی 83 هزار دلار (ماهی 6.900 دلار) شروع میکنه . بعد از اون مهندسی شیمی با سالی 64 هزار دلار (ماهی 5.300 دلار) قرار داره.نقل قول:
این موضوع کار نبودن برای لیسانس مهندسی شیمی هم خیلی درست نیست ، مگر به خاطر شرایط جامعه که خب برای همه ی رشته ها صادقه . چون که متقاضی کار زیاده ، کسی که تا مقطع بالاتری خونده توی رقابت برای گرفتن کار جلوتره.
من مهندس صنایع هستم و خیلی هم بهش علاقه دارم و به نظر من رشته خیلی خوبیه .
البته فقط و فقط به علاقه خود فرد بستگی داره .
رشته گلابی..!!:31:نقل قول:
من مهندس صنایع هست
از بس که آسونه!:27:
معدن زیاد چهره ی جالبی تو اجتماع نداره وگرنه اونم طرفداران خاص خودشو داره.1:8:
لطفا به رشته های هم دیگه توهین نکنید..اتفاقا مهندسی صنایع بازار کار مدیریتی خوبی داره..نقل قول:
رشته گلابی..!!:31:
از بس که آسونه!:27:
ما هم فوق لیسانسشو تو خونواده داریم و هم لیسانسشو.هردوشون تو اداره گاز کار میکنن.حقوقشون کافیه.اما نجومی نیست.(هر کدوم 800 - 900 هزار)اما با مزایا گاهی به 1.200 هم میرسه .|(حقوقشون رو به ما نمی گن از لابه لای حرفاشون کشیدم بیرون:دی)لازم به ذکره که لیسانسه خیلی دنبال کار گشت تا اینو آخرش پیدا کرد.اما الآن استخدام کم شده.نقل قول:
البته ما کرمانشاه زندگی می کنیم شاید تو تهران وضعیت فرق داشته باشه.