[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
نه . یه isp هست همانند وایمکس ایرانسل .نقل قول:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
نه . یه isp هست همانند وایمکس ایرانسل .نقل قول:
تشریف بیارید در لینک امضای بنده . در تاپیک مورد نظر در خدمتتون هستیمنقل قول:
با تمام احترامی که برای شما قائل هستم ولی باید بگم حرفهای شما و این شرکت پشیزی ارزش نداره چون این دومین سایت مزخرفی هست که طراحی کردند در تاپیک قبلی این سرویس دهنده من در 5-6 ماه پیش که خبر شروع به کار این شرکت رو خوندم گفتم که این شرکت نمیتونه هزینه برای وب سایت خودش بپردازه پس انتظار بالایی هم ازش نمیره. تا جایی که توی وبلاگ ها مثل بلاگفا راهی برای ارتباط با مشتری در پیش گرفته پس دیگه واقعا یه کلمه بیشتر نمیشه گفت خاک بر سر این شرکت ! که هنوز فهم و درک مشتری مداری رو نمیدونه و درواقع با این کارش جز توهین به مشتری کار دیگه ای بلد نیست وگرنه بلاگفا رو چه به روابط عمومی :5::31:نقل قول:
گواه حرف من هم استفاده از CMS های اماده و رایگان یا به اصطلاح open source مثل e107 هستش که به وضوح در وب سایت قبلی به چشم میخورد حتی اینقدر ناشی بودند که لوگوی این CMS رو از روی favorite icon برنداشته بودند :31:
درطراحی این سایت هم از وکتورهای گل و بوته به مدد سی دی های اماده اورادی کاملا به وضوح به چشم میخوره که اصلا تناسبی با طرحهای اتباطی و صنعتی نداره این طبع سلیقه شاعرانه طراح این وب سایت رو من کاملا ستایش میکنم :31::31::31::31::31:
فقط جای قناری و بلبل در این طرح کاملا خالیه ... :31:
جالب تر اینکه از مشتریان خودش در اولین برخورد انتظار همکاری و انتقاد داره . سایت ازمایشی هم در هیچ کجای دنیا معنا نداره یک شرکت وقتی برای کار خودش ارزش قائل باشه روز افتتاح کارها رو به اتمام رسونده تحویل میده مخصوصا قسمت ارتباطات که دیگه از همه جا مهمتره :5: نه اینکه به مشتری بگه تنتقاد کن به مشتری چه مربوط مگه مشتری طراحه ؟ یا اصلا سر رشته ای داره ؟ اون بابای که اسم خودشو طراح گذاشته از این که چیزی نمیدونه به مشتری پناه اورده و خلاه اگاهی خودشو با اسم مشتری پر میکنه . وگرنه چه دلیلی داره از مشتری مایه بزاره :31::5:
حالا اگه ماژول ارتباط انلاین رو ندارند لزومی هم نداره دکمه رو بصورت نمایشی قرار بدهند این چیزی نیست جز توهین به مشتری و ویزیتور یک سایت چون مشتری توقع بازخود یا فیدبک از این دکمه داره دوست نداره که به صفحه 404 فرستاده بشه یا اینکه لینک کار نکنه .
و درنهایت بهتره که این شرکت کار رو به کاردان بسپاره و یه خورده از دندون گردی در بیاد و برای وب سایت خودش هزینه کنه.... :31:
دیگه به قول شما این وب سایت ازمایشیه ولی در اولین صفحه که تابلوی ورود به سایت محسوب میشه باید این گزینه رو ذکر کنه چیزی که ما ندیدیم انگار ما باید تونلهای تو در توی این وب سایت رو رد کنیم تا به این گزینه مورد نظر شما برسیم.:31:
پس میبینید که با این نکات حرفهای این شرکت و وعده و عیدهاش مثل شعارهای توخالی هست که همه روزه میشنویم .
در مورد رنگ بندی هم توصیه میکنم قسمت مبالغ رو ببینید و جدول قیمتها رو خودتون یه نگاه بندازید و با اینترفیس سایت مقایسه کنید ... جالبه که طرف اسم خودشو طراح سایت میدونه ولی هیچ چی از معماری رنگها حالیش نیست . :31:
در ضمن برای شما که نمیدونید برای استفاده از EDGE ایرانسل نیازی به گوشی مدل بالا نیست گوشیهای ارزون هم میتونند این سرویس رو ساپورت کنند این از کمبود اگاهی شماست !
توصیه میکنم پست اول تاپیک رو یه نگاه بندازید
بطور مثال گوشی E250 سامسونگ با کلاس 32 میتونه بالاترین پهنای باند این سرویس رو با یک چهارم قیمت وایمکس شما در اختیاز همه بزاره قیمت این گوشی دست دومش حدود 20-30 تومنه :20:
فقط کافیه در همه نقاط پوشش انتن دهی خوبی داشته باشه.
و در نهایت بهتره که شما بیشتر تحقیق کنید و بعدا صحبت کنید دوست عزیز.:20: چون اطلاعات شما در زمینه سرویس دهنده ها در حد صفر هستش ما اینجا جمع شدیم که چیزی یاد بگیریم و اگر هم چیزی بلد هستیم به دیگران یاد بدیم اگر هم کسی چیزی بلد نیست بهتره سکوت کنه و از اشاعه مطالب خلاف واقع خودداری کنه.:5:
من خیلی خیلی از شما و توضیحاتتون تشکر می کنم . من این شرکت را از دیروز اون هم از پیام بازرگانی تو tv ایران شناختم و نمی دونستم قبلا بوده ! در ضمن حرف شما رو در مورد سایتشون قبول می کنم و مطمئن باشین بعد از 6 ماه دیگه که قراردادم با Isp ام تموم شد می رم سر اینترنت آفلاین . یه سوالی هم از شما دارم : با گوشی c905 کار می کنه ؟ چون می خوام بخرمش ؟ :11:نقل قول:
فکر کنم ایرانسل هم مجوز ارائه اینترنت تو کل ایران رو داره....فاز اولش مربوط به مراکز استان ها میشه....نقل قول:
ا ... بلاخره یه همشهری تو این فروم پیدا کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !نقل قول:
منم اگه بیاد 100درصد میگرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بخدا خسته شدم از دست این دیال آپ و ADSL که نیاز به خط تلفن داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .!!
تو کرمانشاه که حسابگر هم وایمکس داره.من بنرش رو سه راه حافظیه دیدم.نقل قول:
راستی حسابگر هم 512 نا محدود می ده تو همون کرمانشاه.
ولی به نظر من هرچی باشه اگه بتونه با ایرانسل رقابت کنه نتیجه به نفع ما میشه چون مجبورند کیفیت رو ببرند بالا....نقل قول:
ایرانسل فقط مجوز فعالیت در چند استان رو داره که فعلاً 10 شهر کشور رو سرویس دهی می کنه.نقل قول:
مبین نت تنها شرکتی هست که مجوز فعالیت سراسری داره و فعلاً 11 شهر کشور رو سرویس دهی می کنه.
حسابگر تا وقتی که مدیریت خوبی مثل اقای کرانی داره به کسی اجازه حرکت در کرمانشاه رو نمیده من این شرکت رو کامل میشناسم و مدیریت خوبی داره . فقط متاسفانه قیمتهاش خیلی بالاست تنها شرکتی بود که ADSL رو به اونجا اورد و دور از انتظار نبود که وایمکس رو هم به این منطقه معرفی کنه.نقل قول:
اگر امیدی به اینترنت و سرعت بالا دارید باید سراغ این شرکت برید.
متاسفانه این مبین نت با توجه به عملکرد دم دمی مزاجش که هر دقیقه اعلام موجودیت میکنه ولی عملکردی نداره من امیدی بهش ندارم . چون این شرکت پارسال همین موقع ها توی روزنامه اگهی زده بود مسابقه بهترین اسم برای بهترین وایمکس ایران که میخواستند مثل همراه اول خودشونو مطرح کننند ولی بازم میبینین که هنوز اسمشون مبین نت هستش. ! تا الان هم که 3 بار سایتشو تغییر داده ولی هنوز که هنوز دریغ از یک درصد رسیو امواج !نقل قول:
درستهنقل قول:
بدی قضیه هم اینجاست که اگه این شرکت مشکل داشته باشه کل ایران رو خاموشی میگیره :31:
و در اخر دوست خوبم اقای رزمجو شما تشریف بیارید در تاپیک ایرانسل مفصل براتون توضیح میدمنقل قول:
خوشبختم دوست عزیز :10::10::10:نقل قول:
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
حسابگر که اصلا حرفشو نزن نه مدیریت خوبی داره و نه کارکنان مودبی و نه پشتیانی خوبی و نه سرویس دهی خوبینقل قول:
دور حسابگر رو خط بکشید
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
king جان من یه چیزی رو نفهمیدم شما کجایی هستین :20:نقل قول: