اون موقع که من خریدم 4850 معمولی زیره 230 نبود و سری 5xxx هم وجود خارجی نداشت.نقل قول:
حدود 1 سال و خوردی !
فردا میرم گارانتی خبر می دم !
Printable View
اون موقع که من خریدم 4850 معمولی زیره 230 نبود و سری 5xxx هم وجود خارجی نداشت.نقل قول:
حدود 1 سال و خوردی !
فردا میرم گارانتی خبر می دم !
ای بابا این دوستمون یه سعال پرسید شما ها به کجاها رسوندین بحث رو
این کارت رو اسفند 87 ایشون خریدن. ضمنن همچین اشتباهی هم نکردن هنوز 295 به صورت فراوان تو بازار نبوده و از 280 هم کارایی بالاتری داشته. پس یعنی بهترین کارت بعد 4870X2 رو خریدن. خودم به شخصه از این انتخاب شما دفاع میکنم.
اما راجع به مشکلتون: رد سایت فونیران آدرس رو : تهران - خیابان وزرا - خیابان ششم - ساختمان شماره 24. درج کرده.
شماره تماس خود شرکت 83745 و قسمت پشتیبانی 4482 8374 ذکر کرده.
به احتمال هم یه کارت همرده میدن یا زودتر باید هماهنگ کنین اگه کارت دیگه ای رو میخاین ما به تفاوتش رو بدید و کارت جدید بگیرید.
بله. همونطور که حدس میزدم گارانتی پیچوند ما رو !!!نقل قول:
یه لکه قهوه ای روش پیدا کردن ! گفتن سوختگی ظاهری داره ! بعد یه متنی به من نشون دادن که طبق اون سوختگی ظاهری شامل گارانتی نمیشه !!!!!!!!!!!!!!!! و یه سری جفنگیات دیگه که خودم هم متوجه نشدم ! اینگار که من از قصد کارت رو گذاشتم رو اجاق گاز سرخ بشه.
کارتی که یه بار اورکلاک نشده رو اینجوری پیچوندن !!!
آخرش گفتن یه سری محصولات جدید هست می تونی بخری ! مشکل حرارتی هم ندارن !!!! گفتم حتما (همینطوری تو دلم فحش خواهر مادر نثارشون می کردم )
اشتباه کردم . گول تست ها و بنچمارک ها رو خوردم این کارت رو خریدم.
نکته جالب تو این گیر و دار مانیتور من هم ترکید !!! مثلا LG W2284f جز بهترین ها بود ! سه نفر با هم این مانیتور رو خریدیم . مال اون دو تای دیگه قبل من خراب شد من چون بیشتر حواسم بهش بود یه ذره دیرتر خراب شد ! جالب اینکه با 3 تا مشکل متفاوت خراب و بی مصرف شدن ! یعنی رسما این مانیتور تعطیل هست.
اعصابم خورده دارم می رم خودکشی کنم ! خداحافظ
كارت گرافيك را ميشه عوضش كرد راه داره
اول با زبون خوش بعد هم با تحديدو ...
سعي كن دو تا 5770 ازشون بگيري
داداشی حق با توئهار محکم وایسی کم میارن اصلا نترس حق با توئه دلیلو حرفاشونم مزخرفه واسه اینکه میدونن مشکل از اوناست هیچ نترس فقط حرکت کن برو جلو فدات شمنقل قول:
بله !!!!نقل قول:
من هم با شما موافقم
من دو تا کارت گرافیک ati از دو برند گرفتم یکیش سوخت و دومی تو تصویر مشکل پیدا کرد و دو رو به گارانتی پس فرستادم سازگار ارقام با دردسری پول رو پس داد ولی انفورماتیک گستر هنوز معلوم نیست ولی گفته پول رو پس میده
مدل کارت ها : XFX HD 5850 و HIS HD 5850 بود
ATI داره پشت سره هم گند میزنه ( در حقیقت AMD) این تنها چیزیه که میشه گفت
من هم نمی دونم باید برای بار سوم برم کارت ATI بگیرم
کارتهای جدید رقیبش خیلی گرونه !!!!!:18:
شما هم سعی کن پول رو پس بگیری ویه کارت جدید از یه گارانتی دیگه بگیری و این تاپیک هم شد برای من درس عبرت که سراغ گارانتی که شما ازش خرید کردی نرم
من زیاد تو زمینه بحث با این نمایندگی ها تبحر ندارم . اینا صبح تا شب کارشون این هست که مردم رو بپیچونن ولی من هر 2 سال یه بار مجبور شم برم دنبال این کار ها .نقل قول:
اینا کلا رو سیستم Auto Reject هستن . من تلفن زدم برای آدرس پرسیدن و مدت گارانتی یارو همونجا از پشت تلفن کارت رو ندیده reject کرد ! گفتم پره فن به قاب خودش گیر کرده گفت امکان نداره کارت های ما اینطوری بشه ! خودت صدمه فیزیکی زدی و فن این شکلی شده !!! بعد که کارت رو بردم لکه قهوه ای پیدا کردن که سوختگی ظاهری رو هم اضافه کردن !
خیلی بعید می دونم بتونم از اینا پولی بگیرم. با سایت خود sapphire احتمالا تماس برقرار کنم بگم. احتمالا پشتیبانی اونا سیستم چت آنلاین داره. برم ببینم چی میشه.
اگر پس نگرفت شما بگو ميرم به سازمان بازرسي كل كشور شكايت مي كنم اونوقت با دلسردي كامل براي شما تعويض مي كنند
اگر خواستن تعويض كنند دو تا 5770 بگير و بعد از نصب هر دو را تحت فشار قرار بده تا مطمئن بشي مشكلي نداشته باشند
لینک شکایت
سايت سازمان بازرسي کل کشور
یاکد:http://www.gio.ir/shek.php
خوب مطالب رو تو لینک اول بخونید و بعد اقدام کنیدکد:http://www.gio.ir/
خودم تا بحال همچین تجربه ای نداشتم:5:
سلام..
شما یک بار قاب روی کارت رو باز کن تمیز کن + فن ها دوباره ببند اگر مشکلش حل شد یک جوری سوختی روش رو برطرف کن بسوزونش یک کارت بهتر از سری 5 بگیر....شاید H5870 ....چون یکی از دوستان تعریف میکرد که HD4870X2 رو داد و 60 تومن هم داد یک کارت HD5970 گرفت...:دی
اگر به سوختن کشید بیا من بهت بگم چیکار کن :دی