عشق و حالش رو آره ولی آدم شدنش رو شک دارم:31:نقل قول:
من که با رفتن به خوابگاه بر میگردم به اصل خودم!
ولگردی ، حال و حول ، مسخره بازی و خندیدن و ....:31:
Printable View
عشق و حالش رو آره ولی آدم شدنش رو شک دارم:31:نقل قول:
من که با رفتن به خوابگاه بر میگردم به اصل خودم!
ولگردی ، حال و حول ، مسخره بازی و خندیدن و ....:31:
آدم شدن یعنی:
لباستو خودت بشوری
خودت اتو کنی
روزایی که غذا نداری خودت غذا درست کنی
و...
ولی فکر نکنم دانشگاه های خوب خوابگاهشون جالب باشه.یه مشت خرخون میریزن تو اتاقا شبانه روز دست از سر این کتاباشون ور نمیدارن!!:31::31:اصلا حال نمیده!
خیلی هاشون هم شاید اسم خیلی چیزا تازه به گوششون خورده باشه.مثل کامپیوتر لب تاب اینترنت:31::31:(البته نه دیگه تا این حد:31:)
از 24 ساعت هم 25 ساعت تو سالن مطالعه هستند:31::13:
حالم از این آدما به هم میخوره:2:
آدم شدن یعنی:
لباستو خودت بشوری
خودت اتو کنی
روزایی که غذا نداری خودت غذا درست کنی
و...
ولی فکر نکنم دانشگاه های خوب خوابگاهشون جالب باشه.یه مشت خرخون میریزن تو اتاقا شبانه روز دست از سر این کتاباشون ور نمیدارن!!:31::31:اصلا حال نمیده!
خیلی هاشون هم شاید اسم خیلی چیزا تازه به گوششون خورده باشه.مثل کامپیوتر لب تاب اینترنت:31::31:(البته نه دیگه تا این حد:31:)
از 24 ساعت هم 25 ساعت تو سالن مطالعه هستند:31::13:
حالم از این آدما به هم میخوره:2:
بستگی به خودت داره
اگه خیلی سخت بگیری بد میگذره بهت
کلا باید یکم بیخیال باشی...
بهر حال مثل خونه خود آدم نمیشه...
قسمت زیادی از راحتی توی خوابگاه به هم اتاقی ها بستگی داره! من می ترسم از این مورد! :دی
آره این خیلی مهمهنقل قول:
قسمت زیادی از راحتی توی خوابگاه به هم اتاقی ها بستگی داره! من می ترسم از این مورد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شنیدم باید روز اول طوری با بقیه رفتار کنید که کلا مدیریت و قدرت اتاق دست خودت باشه!!
تا به جایی این که هر کی ساز خودشو بزنه همه با ساز تو...:31:
من این حرف رو همیشه آویزه گوشم کردم:31:
شما یکی که با این روحیه مدیریت قوی بعیده مشکلی داشته باشی به قول امیر (اون یکی امیر دی: ) باید بتونی خوب مدیریت کنی بین بچه ها که شما هم خوشبختانه مث اینکه استعداد ذاتی دارین تو این کار :20:نقل قول:
خوابگاه اگه هم اتاقی هات باحال یاشن که عشق و حاله ..........ولی اگه یه مشت زیر اب زن باشن ضد حاله خفن ........اگه وضغ مالیت خوبه خب خونه بگیر.. بازم می گم بستگی به کسایی داره که باهاشون زیست می کنی
تکذیب می کنم! :31:نقل قول:
منم سال اولم رو خوابگاه بودم سال دوم رو رفتم خونه گرفتم سال سوم دوباره برگشتم خوابگاه سال چهارم رو دیگه نمیدونم کجام ! باید 10 20 30 40 کنم :31:
هم خونه هم خوابگاه یه سری مزیت ها دارن یه سری بدی ها
مثلا واسه من ( دانشگاه شهرکرد ) اولا خوابگاه چون تو دانشگاه بود از نظر غذا تامین بودیم ( با اینکه غذاها سلف آشغالن ولی خوب میگذرونیم دیگه )
تو خوابگاه اتاقا حداقل 4نفره هستن پس پایه حکم همیشه هست ولی تو خونه کمتر پیدا میشه :31:
از لحاظ ساکتی و آرومی خوب خونه خیـــــــــلی بهتر از خوابگاه ، مثلا موقع امتحانا که میشه شما یه روز امتحان داری ولی اتاق بغلیا ندارن ،داری درس میخونی یهو میبینی یکی ینجه دیده و میزنه زیر آواز ! اینجوری میشه که وسایلتو جمع میکنی و میری سالن مطالعه و یه مشت آدم خرخون میبینی حالت به هم میخوره و برمیگزدی !
تو خونه میشه میشه پارتی گرفت ولی تو خوابگاه نه ! :8:
جو خوابگاه از نظر باحال بودن خیلی بهتره ،کلی آدم خول و چل دیگه میشه اونجا کرد ( من که زیاد مثل خودم پیدا کردم :31: )
نظر منو میخوای سال اول رو خونه بگیر که تجربه خونه رو داشته باشی ، تو این یه سالم بگرد تو کلاستون دنبال چند تا آدم باحال و خوب و سالم و درس خون مثل خودت بگرد
و السلام شعر گفتن تمام :5: