شما هر طوری بخای حساب کنی بازم به این نتیجه میرسی که ایرانسل بهتره .پاشنه آشیل ایرانسل فقط پوشش شبکشه که به گفته خودش هر 16 ساعت یک شهر یا دهستان را تحت پوشش در میاره
Printable View
شما هر طوری بخای حساب کنی بازم به این نتیجه میرسی که ایرانسل بهتره .پاشنه آشیل ایرانسل فقط پوشش شبکشه که به گفته خودش هر 16 ساعت یک شهر یا دهستان را تحت پوشش در میاره
اگه دوستان بخاطر دولتی بودن همراه اول از ایرانسل طرفداری میکنن باید بگم سخت در اشتباهید.ایرانسل هم مثل همراه اول ارتباط تنگاتنگی با دولت دارد.
در کل اگه بخواهیم این دو اوپراتور رو باهم مقایسه کنیم باید بگم اوایل همراه اول بهتر بود(آنتن دهی)اما اینروزها ایرانسل با گسترش شبکه خدمات رسانی وبسته های سرویس دهی خاص به مشترکین گوی سبقت رو از همراه اول ربوده.
+
بین این دو نمیتونم گزینه ای رو انتخاب کنم.هر دوی آنها راه بسیاری تا سرویس دهی استاندارد در پیش دارن.اما به طور کلی ایرانسل از همراه اول جلوتر است.
از وقتی تعرفه هاش رو آورده پایین دیگه صد در صد ایرانسل...نقل قول:
من خودم 6 سال همراه اول داشتم ، یه چند روزیه که یه شماره طلایی ایرانسل گرفتم ، واقعا از آنتن دهیش کفم بریده !
تو خونمون همیشه همراه اول انتنش صفر بوده ولی این ایرانسل همیشه فوله فوله!! ایول افریقا جنوبی!!:31:
به نظر من کاملا بستگی به منطقه ای که هستید داره
در مورد انتن دهی دوستان مثل اینکه یادشون نیست چند سال اول راه اندازیه ... (همراه اول):27: اخه اون موقع ها اسم نداشت انتن دهی در حد تاسف باری به سر می برد!! و هر کی یک ملیون و خورده ای باید میداد برایه یه سیم کارت که اندازش مثل کارت سوخت و کارتایه بانکی بود :31:نقل قول:
بدون تردید نظرم ایرانسل:40:
آخه چرا؟نقل قول:
همه منطقه ها ایرانسل بهتره بابا...:27:
من هم ایرانسل دارم هم همراه اول چون خدمات ایرانسل بیشتره ایرنسل بیشتر رو گوشیمه و بیشتر خوشم میاد
مسلما از لحاظ آنتن دهی همراه اول خیلی بهتره.ولی از لحاظ امکانات و ارائه سرویس به مشتری ایرانسل بهتره.ولی من همراه اول رو انتخاب کردم با اینکه هر دوشونو دارم.
واقعا اين كه ديگه سوال كردن نداره معلومه ايرانسل