بله.نقل قول:
خطیر ترین مشکل LCD هست بعدشم تاچ پد.
گرافیک و ODD هم هست اما بستگی به استفادت داره.
سازگار گارانتی خوبیه و مورد تایید.
Printable View
بله.نقل قول:
خطیر ترین مشکل LCD هست بعدشم تاچ پد.
گرافیک و ODD هم هست اما بستگی به استفادت داره.
سازگار گارانتی خوبیه و مورد تایید.
سازگار همچین جونش درمیاد تا پولش رو بهت بده یا تعویض کنه خودم یه بار تجربه اش رو داشتم اما با من که بد نبود
دوستان اسپیناس یا پارسیان چه جوراست ؟!!
اگه بعد از4 ماه سخت افزار به علت خرابي تعويض شه، گارانتي حاضر ميشه دستگاه جديد تحويل بده؟ اگه مشخص شه سخت افزار از اول مشكل داشته..
گارانتي ايران رهجو.
سلام
گذر من به گارانتی زیگورات افتاده. درکل افتضاح بود
بنده موقع خرید چیزی در حدود 150 هزارتومان بیشتر از گارانتی های متفرقه پول دادم. درست یک هفته پس از اتمام گارانتی دستگاه(شانس رو داشته باشید) مشکلی در نور LCD پیش اومد که با مراجعه به تعمیرگاه اصلی زیگورات در اصفهان پی به اشتباه بزرگ خود بردم. پس از تحویل دستگاه و پی گیری های متعدد پس از دو هفته دستگاه را بدون تشخیص عیب تحویل گرفتم و اون رو به یک تعمیرگاه متفرقه در تهران تحویل دادم که خدا را شکر پس از دو روز مشکل دستگاه را تشخیص و در حدود سه روز هم اقدام به تعمیر آن کردند. چیزی که من متوجه شدم این بود که درکل تعمیرکاران زیگورات بسیار آموزش دیده و مجرب هستند اما فقط در حد بازوبسته کردن لپ تاپ تخصص دارند!!!!
حالا تصمیم با خودتونه
گارانتی سونی ایران رهجو خوبه اما عیبی که داره اینه که دستگاه رو معمولا با سیستم عامل اورجینال خودش گارانتی می کنه، یعنی مشکلی که مثلا برای دوستم پیش اومد این بود که با تعویض ویندوز دستگاه که ویستا بود به ویندوز سون، کلیدهای لمسی اون از کار افتادند و درایوهای نصب شده همه به اون کمکی نکردند بنابراینبا مراجعه به ایران رهجو به او گفته شد ابتدا ریکاوری می کنید به ویستا پس از ان اگر مشکلی باقی بود ما گارانتی قبول می کنیم!
من هم گارانتی سازگار را قبلو ل دارم
كسي نيست جواب اين سوالو بده؟:13::19:نقل قول:
خیر كل نوت بوكتو عوض نمی كنن بلكه قطعه معیوب عوض میشه
سلام
دوستان ممکنه لطفا چند شرکت نسبتا معتبرتر و با سابقه تر در مورد گارانتی لپ تاپ DELL و HP معرفی کنند؟
در این مورد غیر از یگورات برای دل، دیگه شرکتی نمیشناسم. می خوام شرکتی که از می گیرم لااقل از این شرکتهایی که یک شبه بوجود میان و یک شبه از بین می روند نباشه.
با تشکر
گارانتی ره پویان چطوره؟