مرسی داداش اطلاعات خوبی دادینقل قول:
محدود داشتی یا نامحدود ؟
Printable View
مرسی داداش اطلاعات خوبی دادینقل قول:
محدود داشتی یا نامحدود ؟
ماشالله سواد دار هم که هستید از ترنزلیتور گوگل استفاده کنید این رو ترجمه کنید:
IRANET was founded in 1993 in order to develop the requirements of IPM's scientists in various research groups.
IPM / IRANET joined EARN (European Academic & Research Network) via Vienna University in 1993, which has changed it's name to TERENA (Trans-European Research and Education Networking Association) in 1995, in order to provide the requirements of Iranian academic sectors in using internet resources.
After years of activity, now IRANET is providing internet connectivity for academic & research and some governmental organizations in Iran
لطفا حذف شود.....
این پیشگامان تو کرج هم سرویس میده؟؟؟
قیمتاش چجوریه؟؟
تو تهران که نمایندش سپنتا هست و زیاد تعریفی هم نداره.نقل قول:
اگه تو کرجی مراقب باش از فن آوا ونمایندگیهای اون اینترنت نگیری که پشیمون میشی .نقل قول:
ممنوننقل قول:
محدود داشتم من تقریبا انواع سرعتاشو امتحان کردم سه ماه 256 داشتم سرعت حداقل 30 و حداکثر 38 بود یک ماه 512 داشتم که حداقل 62 و حداکثر تا 70 هم می رسید و یک ماه هم 64 داشتم که حداقل 9 بود و حداکثر رو 14 بود.
IRANET در سال 1993 تاسیس شد به منظور توسعه الزامات از دانشمندان IPM در گروه های تحقیقاتی مختلف.نقل قول:
IPM / IRANET پیوست کسب درآمد (اروپا علمی و پژوهشی شبکه) از طریق دانشگاه وین در سال 1993 است که تغییر این نام در سال 1995 به TERENA (ترانس اروپایی تحقیقات و آموزش و پرورش شبکه انجمن) ، به منظور فراهم نمودن نیازهای بخش های دانشگاهی ایران در استفاده از منابع اینترنتی.
پس از سالها فعالیت ، اکنون IRANET است برای فراهم کردن اتصال به اینترنت علمی و تحقیقاتی و برخی سازمان های دولتی در ایران
اتفاقا تهران در رتبه پهنای باند در مقایسه با شهرهای دیگه وضعیت جالب نداره این هم علاوه بر بد بختی های مشکلات اینترنت ایران گریبانگیر پایتخت نشین هاست.نقل قول:
البته سایت Speedtest تو این زمینه برای ایران زیاد معتبر نیست. این هم اسناد و مدارک:
اگر شما IP رو تریس کنید اگر مال شرکت سپنتا یا شاتل باشه سر از اصفهان در می آورد تا چند وقت پیش یا مثلا صبانت سر از همدان در می آورد حالا دلیلش رو نمی دونم ولی این رو چند بار مشهاده کردم واسه همین کاربرای تهران به اسم شهرهای دیگه نوشته می شوند.