این که بقیمت 212 عالیه!نقل قول:
اینو الا ن هست که 212 قیمتشه
دست کمی هم از Vapor-X نداره
من جای شما بودم تو خریدش شک نمی کردم
Printable View
این که بقیمت 212 عالیه!نقل قول:
اینو الا ن هست که 212 قیمتشه
دست کمی هم از Vapor-X نداره
من جای شما بودم تو خریدش شک نمی کردم
من که 14 ماهه 4890 از گلاب گرفتتم با هسته 950
بدون هیچ مشکلی حتی دماش از مدل های مرجع پایینتره
در خرید کلاب شک نکن وگرنه پر فوش ترین برند کارت گرافیک در منطقه اتحادیه اروپا نبود
پس با این حساب سراغ MSI_R5770_Hawk_01 نرم به نظرتون به نظر خیلی عالی میادکد:http://www.playwares.com/xe/files/attach/images/95117/845/396/011/MSI_R5770_Hawk_01.jpg
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مدل مرجع که هم خیلی کمیاب هست و کولینگ استانداردش زیاد به کار اور نمیاد و دماش از بسیاری از غیر مرجع ها بیشتره و نه این مدل msi که گرون هست و ارزش خرید نداره...چون شما 20 تومن بزاری روش و بیای تهران خرید کنی میتونی یه 5830 بخری.شما همون 5770 وپور ایکس رو بگیرید که حد وسط و میانه رو هست و کولینگ غیر مرجع خوبی داره و برای اور کلاک عالیه و هم برند بسیار معتبری داره و هم مقداری به طور استاندارد اور هست و به راحتی به این مدل msi با یه اور کوچیک میتونید برسید....
دوستان از این برد ها کسی میدونه کدومش فنش صدای کمتری داره ؟
حالا منم یه نمونه از این کارت ها رو می خوام با برند HIS
فک کنم از مدل های خوش فیمت باشه . خودم از نزدیک دیدمشون برد واقعا عالیه داره کارانتیش محشره
نقل قول:
کد:http://infogostar.com/HISVGA.asp
نقل قول:
من که 5770 برند گیگابایت دارم خیلی راحت کلاک هسته تا 960 و کلاک مموری تا 1445 میاد که الان کلاک هسته رو روی 900 و مموری رو روی 1350 گزاشتم تمام بازیا رو تو رزولیشن فول اچ دی و با تمام جزئیات بدون هیچ مشکلی بازی میکنم.
نمیدونم بقیه برنها هم تا این مقدار به راحتی اور میشن یا نه؟
ONLY SAPPHIRE
سافایر بزگترین شریک تجاری AMD-ATI میباشد . مخصوصا الان نماینده رسمی پیدا کرده سالها بود این برند دست شرکتهای مختلف میچرخید ولی الان صاحب نماینده فروش مجاز در ایران شد .
فقط امیدوارم حالا که به اصطلاح نماینده ی رسمی پیدا کرده ، با همون قیمت های بسیار منصفانه عرضه بشه و مثل بسیاری از محصولات افزایش قیمت کاذب پیدا نکنه!:11:نقل قول:
کلأ همشون در زمان بی کاری ، کاملأ بی صدا هستند . در زمان پردازش سنگین ، مدل مرجع کمی صدا تولید می کنه که البته زیاد اذیت نمی کنه ، اگه دنبال نمونه ی کاملأ بی صدا و همچنین با قابلیت اورکلاک بالا هستین ، sapphire vapor-x کارایی و قابلیت اورکلاک خیلی خوبی داره و از نظر نویز هم جزء بهترین ها هست .نقل قول:
دوستان از این برد ها کسی میدونه کدومش فنش صدای کمتری داره ؟
همیشه واسه گرافیکا این msi ولخرجی میکنه اصن واسه همه محصولاش!نقل قول:
MSI_R5770_Hawk_01
این قیمتش بالاس فکر کنم260باشه رسته یه بارکی برو5850بگیر دیگه!:27:
اینم مارک خوبیه ولی از کل مارکها بیشترین تعداد مرجوعی که ارورمیداده شرکت برگشت زده مارکهای کینگ استونو ایسوس و....بوده ولی مارک گیگا کمترین تع داد مرجوعی داشته سافایر هم مارک خیلی خوبیه واست کار میکنه 7سال!:10:نقل قول:
ONLY SAPPHIRE
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این این برو اصلاًردخور نداره اونقدر هم فروش داره به خدا خیلی عالیه فقط کافیه بفهمن اینو میخوایی!
واقعاًاین واسه شما بهترین انتخابه!البته فنش زیاد خاک میگیره که مجبور میشی بازش کنی کل کارت های گرافیکی اینجوریتمیز کردن فنش کارحضرت فیل می باشد!:46: