-
راستی یادم رفت که بگم این صلاح ها که در بازی می بینید ( در عکس بالا) اولین صلاح های بازی نیست جند بار آپدیت شدن یعنی میتوانید با بازی در حالت عادی یا clan war درآمدی بدست آورید که و صلاح های خود را آپدیت کنید ( مثل دوربین آنها یا طول لوله تفنگها و...)ضمنا بازی شوتر اول شخص در طرف انسان ها و action سوم شخص در طرف گرگ ها است که بازی که هر دو را داشته باشد امروزه کم است :31:
-
دوست عزیز مثه بازی mag e؟؟؟ یا فقط باید ادم باشی ؟ باید خودت انتخاب کنی که گرگ باشی یا نه؟
-
تمامی موارد :31: می تونی گرگ باشی میتونی آدم باشی میتونی جفتش باشی :18: بستگی به مپ که میری توش داره
بعدی که رفتی تو بازی قبل از ورود به بازی از شما میتونی انتخاب کنی که با گرگ ها باشی یا با آدم ها :18:
منظور من از جفتش این هست که با زدن دکمه q میتو نی تبدیل به گرگ یا آدم بشی .
باز سوالی بود در خدمتیم:10:
-
بازیش مثل کال او دیوتی هست؟ مثلا لول بگیری اسلحه جدید و... ؟ اونوقت گرگینه ها اسلحشون چیه؟؟
-
با سلام
تنها تفاوتی که با call of duty داره که بازی خون داره یعنی hp 200 است و ایتم وسایر قسمت هاش از کال اف دیوتی بیشتره.
وسلاح گرگها در تغییر خالکوبی روی بدن یا تغییر ناخن وافزودن سایر موار مثل افزایش پرش و افزایش قدرت و... است.
به طور کلی بازی بسیار گسترده از نظر تسلیحات می باشد به طوری که بیش از 300 تفنگ(رایگان) در بازی و 100 تفنگ در سایت (البته پولی) و سایر وسایل وبجز این 300 تفنگ تا قابلیت آبدیت هم دارند گرگ ها هم به همین اندازه سلاح طبیعی دارند:18::18:
hp گرگ ها از 350 تا 890 با سپرشون تا 900 است که گاهی باید چند نفره انها رو کشت:18:
-
من دیشب گذاشتم دانلود نمی دونم چی شده :دی! دیفالتش کجا میریزه بازیو؟
-
با هزار ناامیدی خواستم دوباره دانلود کنم که بازیش اومد!!! الان داره نصب میشه!
-
بازیشو نصب کردم ، ولی اصلا خوشم نیومدگرگاش خیلی قوی ترن! گرافیکشم شبیه کانتر است!