با این خنک کننده چه قدر میشه اور کرد؟
قصد دارم یه دونه E7500 بگیرم
اگه در حد اون میشه اور کزد بگید
و راستی یه 5750
Printable View
با این خنک کننده چه قدر میشه اور کرد؟
قصد دارم یه دونه E7500 بگیرم
اگه در حد اون میشه اور کزد بگید
و راستی یه 5750
با این خنک کننده میشه پردازنده فعلی را تا 4.5 و پردازنده 7500 را هم تا حدود 4 تا 4.2 اور کرد
ess_1362 جان سلام مي بخشيد من چند بار براتون پيغام خصوصي گذاشتم كار واجبي باهاتون داشتم اگر امكان داره شمارتون رو برام پيغام خصوصي كنيد ممنون ميشم
سلامنقل قول:
ess_1362 جان سلام مي بخشيد من چند بار براتون پيغام خصوصي گذاشتم كار واجبي باهاتون داشتم اگر امكان داره شمارتون رو برام پيغام خصوصي كنيد ممنون ميشم
شما یکبار پیغام خصوصی گذاشتی که من خواستم جواب شما را بدم که شما صندوق پیام خصوصی خودتون را قفل کردین ضمن اینکه پروفایل شما هم برای من در دسترس نیست
بله دوباره هم همین الان هر دوش را تست کردم صندوق شما بسته هست و پروفایلتون هم در دسترس نیست
به هر حال یا یکی از این دو را باز کنید یا از طریق ایمیل با من در تماس باشید
موفق باشید
من نميدونم چطوري پيغام خصوصيم قفل شده اگه ميشه بگيد چطوري unlock كنم و اينم ايميل منه اگر ميشه شماره همراهتون رو برام ميل كنيد ممنون ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همون پاور 535 که برای این سیستم میخرم میشه؟نقل قول:
با این خنک کننده میشه پردازنده فعلی را تا 4.5 و پردازنده 7500 را هم تا حدود 4 تا 4.2 اور کرد
راستی اگه سی پی یو خودم رو اور کنم قویتر میشه یا اون رو اور کنم؟یا اصلا اون رو اور نکنم؟
اگه 7500 رو اور کنم چه قدر از عمرش کم میشه؟(تا 4.2)
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
با همون پاور 535 که برای این سیستم میخرم میشه؟نقل قول:
راستی اگه سی پی یو خودم رو اور کنم قویتر میشه یا اون رو اور کنم؟یا اصلا اون رو اور نکنم؟
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
اگه میشه در باره ی گرافیک هم توضیح بدید
با توجه به کارت گرافیک فعلیت که هیچ محدودیتی نداری چون 8400 مصرف پایینی داره و با توجه به کارت جدیدت که فکر کنم 5750 باشه باز هم محدودیتی نداری و فقط دمای پردازنده و خنک کننده اش مهم هستنقل قول:
با همون پاور 535 که برای این سیستم میخرم میشه؟
خوب با اور پردازنده کنونی و همینطور 7500 کاراییشون به مراتب بیشتر میشه و اگر حساب شده اور کنید تا 4.2 و از لحاظ خنک کننده هم مشکلی نداشته باشید در عمر پردازنده تغییری بوجود نمیادنقل قول:
یعنی شما میگید یه e7500 بگیرم و بعد با همون خنک کننده ای که دادین تا 4.2 اور کنم؟اون وقت هیچیش نمیشه؟
راستی با همین پاور و خنک کننده حتی یه ذره هم نمیشه!
کلأ برای استفاده ی طولانی مدت از فرکانس بیش از 3600 نمی تونید استفاده کنید ، چون فشار بسیار بسیار بالایی به ماردبرد و خود پردازنده وارد می شه و طول عمر هر دو قطعه بیش از اونی که فکرش رو بکنید کاهش پیدا می کنه!نقل قول:
از نظر خنک کننده محدودیتی نیست .(البته باز دما در لود بالا و حدود 60 خواهد بود)