فکر میکنم اون مقایسه با amoled هست, نه super amoledنقل قول:
اتفاقا نقطه قوتش در برابر Super AMOLED همینه
اینم مقایسه
Printable View
فکر میکنم اون مقایسه با amoled هست, نه super amoledنقل قول:
اتفاقا نقطه قوتش در برابر Super AMOLED همینه
اینم مقایسه
عزیز من! چرا دیگران را به اشتباه میندازی؟نقل قول:
اولا اینکه این مقایسه SLCD با AMOLED می باشد، نه Super AMOLED
در ثانی طبق همین منبعی که شما گذاشتی، خوانایی SLCD در زیر نور آفتاب کم می باشد. همون جمله ای هم که نقل قول کردی، ترجمه اش خوانایی ضعیف میشه.
جمله اولت درست اما شما انگلیسی که بلدی اینو ترجمه کن...نقل قول:
در ثانی طبق همین منبعی که شما گذاشتی، خوانایی SLCD در زیر نور آفتاب کم می باشد. همون جمله ای هم که نقل قول کردی، ترجمه اش خوانایی ضعیف میشه.
نوشته: هنوز،نمایشگر SLCD در زیر نور آفتاب یک مقدار بهتره...نقل قول:
Still, the S-LCD screen on the HTC Desire has a slight edge in sunlight legibility.
شما چی معنی میکنی؟؟؟
در هر صورت چون حرف اول شما یعنی برتری SAMOLED به SLCD در زمینه نور آفتاب ظاهرا درسته من ادامه نمیدم
اینم لینک مقایسه هر 3 نمایشگر
ممنونکد:http://www.androidcentral.com/amoled-vs-s-lcd-vs-lcd-vs-super-amoled
البته من اصلا ادعایی ندارم. سوادی هم ندارم. ولی این جمله میگه که خوانایی ناچیزی در زیر نور آفتاب داره. ابتدای جمله هم گفته( هنوز ). فناوری SLCD بعد از AMOLED در این گوشی استفاده شده.بنابراین نمیشه گفت که هنوز خوانایی SLCD بیشتره.
این هم ترجه سایت GSM :
نقل قول:
منبع:کد:نمایشگر SLCD در نور خورشید خوانایی کمتری دارد، اما به طور کلی مصرف انرژی آن پایینتر است
کد:http://gsm.ir/news_details.php?id=7936
اگر من اشتباه می کنم که شرمنده.
با تشکر
شما به ترجمه GSM محل نده... اشتباه ترجمه کرده تو متن انگلیسی نوشته has a slight edge یعنی مقدار ناچیزی افزونی داره ، نه اینکه ناچیزه، در هر صورت هم خیلی فرق ندارن... اما همونطورم که تایید کردم از SAMOLED ضعیفتره ظاهراً
اگه ادامه متن رو بخونید نوشته و علاوه بر اون مصرف کمتری در مصارف عادی داره (امولد در عکسهای سیاه مصرف کمتری داره)
پس داره برتریهای SLCD رو میگه نه عیبشو:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس رو خودت نگاه کن متوجه میشی ممنون... پایینی SLCD هستش
در کل SLCD که واسه بابام نیست... بدتر هم بود که بود:31:
ممنون