-
خیلی باحاله ...چه دکونی باز کرده مخابرات و ایرانسل .. خجالت هم نمی کشه .. تا دقیقه 80 حالا هم که تا دقیقه 115
چقد رو ... مردم حساب کردن .. خیلی حتما..البته اینها همشون دستشون تو یه کاسه است .. مثلا همراه اول میگه پول 10 درصد اس ام اس های هر بازی و تو صداوسیما...صداوسیما هم میگه خب بینندگان شما می تونین تا دقیقه 92 اس ام اس بدین و بازی رو پیش بینی کنین ...
راستی تو کشور های دیگه هم اینجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
بابا حالا یقه ما رو که نگرفتن حتما شرکت کنیم.شما هم مثل من شرکت نکنید.
-
من اولش شرکت می کردم ، ولی مدتیه از این کار خودم خجالت می کشم و شرکت نمی کنم:41:
آخه یکی نسیت بگه مرتیکه ... (مخابرات و صدا سیما رو می گم)اگه تا دقیقه 80 وقت داره سوالشو عوض کنید:
بینندگان کند ذهن ، فوتبالی که در حال مشاهده آن هستید چند چند می باشد؟
-
بخور بخوره اقا!!هر کی زورش میرسه میخوره!!تا هست چرا نخورن!!!!بزار بخورن واسه نوه نتیجشون هم بردارن!والله!به من و تو چه؟؟؟ما وظیفه ی ملیمونه که sms بدیم!اگه تا دقیقه ی 240 هم بازی ادامه داشته باشه اونا بگن ما باید بی چون و چرا انجام بدیم!فکر کردن که وظیفه ی ما نیست اقاجان!یه نفر دیگه باید به جای ما فکر کنه!!والللههههههه!:46::20:
-
باور کنید کسی مجبورتون نکرده SMS بدید !
-
بابا خداییش ندید این sms ها رو !
روزی 1 ملیون اس ام اس دونه ای 25 تومان ، روزی 25 ملیون تومان داره میره تو جیب مخابرات واسه جوایزی که اصلا معلوم نیست از کجا میاد ، کجا میره !
این برنامه های فوتبالی هم خوب وسیله ای شده واسه تلکه کردن مردم ! از جمله اون 90 ، فکر کردید واسه چی انقدر پشتش گرمه ...
-
آخه آدم یه کم که به کار اینا فکر کنه میفهمه که همش هدفشون جمع آوری پوله....
چون که تا دقیقه 80 هر تیما هر گلی بخواد بزنه بسرش زده و نتیجه مشخصه...
-
سلام
همين جوري اين همراه اول و ايرانسل دارن پول پارو ميكنن سر جام جهاني
مخصوصا روزايي كه 4 تا بازي بود پدر ملت رو در مياوردن
جوايزشم كه خودش نميده ميگه 10 نفر 300 هزار تومن از طرف بانك ملي
جوايز همراه اول: براي 10 نفر 10 تومان شارژ
ايرانسل: يك آهنگ پيشواز رايگان
تازه اون شماره هايي كه اعلام ميشه معلوم نيست اصلا راست باشه :D
10 تا شماره كه مال صدابردار و تصوير بردار و ... هست انتخاب ميكنن ميزارن اونجا ميگن اينم برنده ها
به خدا مردم رو ... فرض كردن
-
تابلو ترین دروغشون هم اون بود که یک بار گفت شرکت توانیر به مصرف کننده های کم مصرفی که به برنامه ما اس ام اس بزنن جایزه میده
اخه اون از کجا میخواد بفهمه کی اس ام اس زده و مگه کنتور برق به نام صاحب موبایله
دروغ گو ها
-
میگم شماره برنده ها رو کامل اعلام میکنن؟!اگه کامله یه بار زنگ بزنیم ببینم واقعا یارو جایزه برده!!!