خوش به حالشنقل قول:
50 مگ که عادیه این یه تست از کاربر همین سایته که توی بلاد کفر (انگلستان) اقامت داره:
Printable View
خوش به حالشنقل قول:
50 مگ که عادیه این یه تست از کاربر همین سایته که توی بلاد کفر (انگلستان) اقامت داره:
سرعت رو که ول کن ما اصلا اینترنت نداریم این هیتلر نت هست
سلام اول ديدم ذوق زده شدم احتمالا تا سال 1990 به اين سرعت برسيم
ظاهرا شما در رابطه با سرعت مطمئنه چیزی نشنیدینقل قول:
واقعاًـم virgin ـه... :دی
ای خدا به کی بگم:41: بیت با بایت فرق میکنه هر 8بیت یک بایته 400 مگا بیت یعنی 50 مگابایت الانش سرعت خوب در دنیا 10 مگا بایت هستش یعنی به عبارتی 60 برابر 128 کیلو بایت ایران ....50 مگا بایتش.....پیشکش .با یه حساب سر انگشتی 50 مگا بایت یا 400 مگابیت میشه 550 برابر سرعت 128کیلو بایت ایران
محسباتشو الان انجام دادم...... غصم گرفت
ای خدا به کی بگم:41: بیت با بایت فرق میکنه هر 8بیت یک بایته 400 مگا بیت یعنی 50 مگابایت الانش سرعت خوب در دنیا 10 مگا بایت هستش یعنی به عبارتی 60 برابر 128 کیلو بایت ایران ....50 مگا بایتش.....پیشکش .با یه حساب سر انگشتی 50 مگا بایت یا 400 مگابیت میشه 550 برابر سرعت 128کیلو بایت ایران
محسباتشو الان انجام دادم...... غصم گرفت
ما اینجا فلاپی میبریم کافی نت نصف روز طول میکشه پر کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا یارو هارد 2ترا میبره نیم ساعته پر میکندش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خدا شاهده همین یک ماه یماه و نیم قبل تو یکی از اداره جات بودم معاون اونجا میخواست یه فایل pdf بخشنامه حدود 10-15 مگ دانلود کنه واسش Download Manager نصب کردم تا سریعتر بگیره نزدیک به 3 یا 3.5 ساعت طول کشید با هزار سلام و صلوات و قطعی و... اشکمون دراومد تا با دایل آپ دانلود شد.تقریباً 8 صبح تا 11 و خرده ای! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]