سیستمت که خوبه حالا چرا مکسول v-ray بهتره که همینو با v-ray یا mental کار کنی خیلی باحال تر میشه من که اصلآ مکسول کار نکردم. در ضمن 8gb ram که اگه win 64 بیتی نباشه فایده نداره. اما cpu واسه رندر با v-ray حرف نداره 4 برابر سرعت رندرو بالا میبره
Printable View
سیستمت که خوبه حالا چرا مکسول v-ray بهتره که همینو با v-ray یا mental کار کنی خیلی باحال تر میشه من که اصلآ مکسول کار نکردم. در ضمن 8gb ram که اگه win 64 بیتی نباشه فایده نداره. اما cpu واسه رندر با v-ray حرف نداره 4 برابر سرعت رندرو بالا میبره
مکسول physically correct i
خوب احسان جان شرمنده به خاطر تاخییر من معمولا آنلاین هستم اما خوب نمیتونم زیاد بیام داخل انجمن ها و معمولا وقتی که میخوام استراحت کنم سر میزنم . و واقعا هم برام مفیده چون از همه شما دوستای خوبم درس میگیرم .:11:
احسان جان یک نگاهی به این روند داشته باش شاید کمک کنه .
این از تنظیمات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از 5 دقیقه از شروع رندر:
متریال ها رو در آخر عوض کردم البته .
بعد از 10 دقیقه
بعد از 15 دقیقه :
بعد از 20 دقیقه
و بعد از 50 دقیقه :
و خوب اینم با تعویض متریال و البته با تغیرات نور ها .
با موتوررندر keyshot هم رندر گرفتم تقریبا 2 دقیقه شد این :
در مورد نور ها....ببین احسان جان این عکس رو نگاه کن :
من تو این کار از چندین تا متریال امیتر استفاده کردم که با تغییر دادنشون کاملا مشخصه که چه اتفاقی میافته به تنظیمات عکس اول دقت کن .
و متوجه باشین که sampler میزان کیفیت نیست . بلکه مرحله هایی هست که مکسول طی میکنه و در طی این مراحل کیفیت کار مدام بالا میره چون در حال پردازش هست و اگر شما برای مثال از یه کار تا مرحله 25 راضی نبودین میتونین بذارین اون عدد رو روی نهایتا 50 تا بیشتر روش تصویرتون کار بشه .:11:
ممنون آقا حامد برای اینکه وقت گذاشتی. از رندری که من گرفتم خیلی زنده تر به نظر میاد.
آفرین مدلو خوب ساختی
یکم جزییات بیشتر میخواد
نوشته روی دکمه ها رو هم بذار
ممنوننقل قول:
ظاهرش شاید یه ذره خوب باشه ولی توپولوژیش اصلا خوب نیست. این مدلو زدم فقط به این خاطر که یه رندر با مکسول ازش بگیرم. ولی مکسول چیز عجیبیه. قضیه اش با بقیه رندرر ها فرق داره.
برا کلید هاش تکسچر گذاشتم تو ویو پورت هم نشون میده ولی نمی دونم چرا رندر که می گیرم تکسچر هاشو رندر نمی گیره ! (مکسوله دیگه، کلا فرق داره)