فكر كنم اگه خود كمپاني نوكيا اعلان كنه كه n97 نخريد خوب نيست . باز ايراني ها ميخرنش :27:
Printable View
فكر كنم اگه خود كمپاني نوكيا اعلان كنه كه n97 نخريد خوب نيست . باز ايراني ها ميخرنش :27:
دوست عزیز شما که باز نظر شخصی دادید.نقل قول:
اومدیم یکی بخواد گوشیش اف ام ترنسمیتر داشته باشه.تاچ باشه.صدایه مناسب داشته باشه.کیبوردم داشته باشه و حافظه داخلی زیاد هم داشته باشه اون وقت حتما باید بیاد میلستون بخره؟:13:
x2 - dext - omnia pro - ..... بخره
ميلستون هم كه خودت گفتي :31:
اصلا " x1 هم بخره بهتر از n97 هست .
شما مگه N97 داشتی ؟!
حالا به فرض هم داشتی ! x1 هم داشتی ؟ میلستون هم داشتی ؟ dex , omnia , x2 و ... هم داشتی ؟!!!
خوب هر گوشی معایبی هم داره ، در مورد N97 هم دیگه واقعا داره بی انصافی میشه ! و ریشه اون هم فقط شایعاتی هست که نمیدونم چرا ملت با پراکنده کردنش لذت میبرن !! تنها مشکل قابل ذکر N97 سرعت پایین cpu هست . که در ازای اون هم مزایای زیادی داره و در صورتی شما مشکل سرعت رو حس میکنید که بخواید از گوشی کار هایی بکشید که خیلی از گوشی های دیگه در حد و اندازه اون کارها هم نیستن !!
همین مشکل هم توی نسخه مینی تقریبا میشه گفت وجود نداره ،و با هر آپدیت به مراتب بهتر میشه . پس لطفا مغرضانه نظر ندید !
نه ببین ان97 بد نیست ... فقط نسبت به قیمتش نمی ارزهنقل قول:
اینجارو ببین :
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=99130
دقیقا منم تایید میکنم.ان97 بد نیست فقط ارزش همچین قیمتی نداره.
مثلا قیمت 350 تا 380 ارزش داره بیشترش نه.
ViVaZ پیشنهاد میشه
بچه ایکس10 هم خوبه :دی
خوب حالا این یه بحث دیگه است . قیمتش بالاست . با بد بودن و به درد نخوردن خیلی فرق داره !
N97MINI الان 395 تومانه ، الان هم کسی بخواد بخره ، باید مینی اش رو بخره ، چون مشخصا ،یک سری از معایب معمولی اش رو رفع کرده ، به نظر من که خودم دارم به 395 تومنش می ارزه (هرچند من گرون تر خریدم) .
ولی این درست نیست که این طور موج منفی روی یک گوشی بفرستیم . ممکنه نیازهای یک نفر رو (مثل خود من) فقط n97 برآورده کنه . و برام ارزش پولش رو داشته باشه ، پس نباید بقیه باعث شن فکر کنم این گوشی کلا واسه لای جرز دیوار خوبه !!
اون تاپیک رو خوندم ، واقعا بی انصافی بود .
بعضی موارد رو حق دارن ولی بعضی موارد رو نه .
مثلا : دوربین امنیا 8 هست و دوربین n97 پنج مگاپیکسل ، پس مقایسه این دو کار درستی نیست . صفحه نمایش اون AMOLED هست و N97 صفحش TFT هست . مقایسه این دو هم درست نیست . با این وجود عکس هایی که از N97 گذاشته شده کاملا مشخصه که در شرایط یکسان نور قرار نداره . نور صفحه رو کم کردن و در زاویه نامناسبی قرار دادن . و همینطور برچسب روی صفحه N97 تا حد زیااااااااادی باعث افت کیفیت میشه مخصوصا وقتی روش خط بیفته (مثل همونی که عکسش رو گذاشتن ) علتش هم اینه که تمام اونایی که اونجا مطلب گذاشتن خودشون i8910 داشتن .
ولی حرفی از مزیت های N97 زده نشده . بدنه به مراتب مقاوم تر ، کیفیت ساخت بالاتر ، سرویس Ovi Maps و جهت یاب مادام العمر و ... که این ها برای خرید من مهمترین فاکتور ها بودن .
به هر حال موضوع این تاپیک چیز دیگه ای هست . من هروقت برچسب روی صفحه رو خواستم عوض کنم یه عکس از صفحش میگذارم تا کیفیت واقعی اش رو ببینید !!