انگار نمیخونی بقیه چی میگن ؟نقل قول:
اولا نظر سنجی تا دقیقه ی 80 ه تا ملت sms بدن !
ثانیا بحث تاپیک اصلا این نیست !
Printable View
انگار نمیخونی بقیه چی میگن ؟نقل قول:
اولا نظر سنجی تا دقیقه ی 80 ه تا ملت sms بدن !
ثانیا بحث تاپیک اصلا این نیست !
بابا بحث تاپیک این نیست به جون بچم : دی
پست اول رو بخونید نظرتونو بدید
اینکه نباید به این رسانه ی میلی sms زد کاملا متین : دی
ببینید اونایی که sms میزدنن که خوب مشخصه کیا هستن ! از بین اینا که sms میزنن ببینید اونا دیگه کین که دقایق اولیه sms میزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خونسرد باش داداش ((:
از نظر منطقی منظورم بود برای کسایی که دوست دارن sms بدن وگرنه من خودمم تا حالا sms ندادم (حقیقتش حالشو ندارم :دی)
این از معدود دفعاتیه که کاملا با جناب عمو جان کاملا موافقم : دینقل قول:
اونایی دقیقه اول اس ام اس میزنن که ... گشاد هستن و حال ندارن تا دقیقه 80 صبر کنن:31:نقل قول:
ببینید اونایی که sms میزدنن که خوب مشخصه کیا هستن ! از بین اینا که sms میزنن ببینید اونا دیگه کین که دقایق اولیه sms میزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونین صدا سیما چه پولی از ایرانسل و همراه اول میگیره بابت ارسال این اس ام اس های الکی
هر کی دلش بخواد اس ام اس میده . هر کی هم نخواد نمیده . حالا دقیقه 80 باشه یا 90 . چی کار به بقیه دارید ؟
والا اون بقیه خیلی کارا به کار ما دارن ! یه بارم بزارید ما کار به کارشون داشته باشیم !
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
نه من از نظر عقلی گفتم : دینقل قول:
sms پاک بود
یعنی هر هفته چند دستگاه دوربین نهایتا داده می شد
ولی با ورود بانک ها به این مقوله
sms هم رفت جزء یک جایی برای تبلیغات دروغین بانکها
300/000*10=3/000/000*3=9/000/000*48=432/000/000 میلیون تومان فقط برای مقدماتی :18:
در ضمن این بانک توی تبلیغات 10 تا 15 دستگاه پژو 207 هم میده :18:
تازه 2000 تندیس هم میده :18:
فکر کنم اگر بخواهد همه را پرداخت کنه میشه بدترین بانک جهان اسلام :31:
خوب از نظر عقلی هم کم دارن حتماَ.نقل قول:
نه من از نظر عقلی گفتم : دی
ولی دلیل اصلیش همون.دی