به خدا وقتی این خیابانی گزارش میکنه دلم میخواد بگیرم اینقدر بزنمش که جونش بالا بیاد ...
خودش هم خجالت نمیکشه گزارشگری رو ببوسه بذاره کناره که ملت اینقدر چرندیاتش رو نشنون ...
Printable View
به خدا وقتی این خیابانی گزارش میکنه دلم میخواد بگیرم اینقدر بزنمش که جونش بالا بیاد ...
خودش هم خجالت نمیکشه گزارشگری رو ببوسه بذاره کناره که ملت اینقدر چرندیاتش رو نشنون ...
از این خیابانی ...
از بس چرندیات میگه ...
کلا خیلی آدم چاپلوسی هست و همش دنبال چاپلوسی هست تو گزارشاش !!!
دیدید بازی های لیگ ایران وقتی نشون میده از بالا که روی چمن با کامپیوتر یک چیزی مینوسیند ! هی چی میگه ؟؟
واقعا رو مخمه ...
من فکر میکردم خیابانی و یوسفی حال بهم زن ترین هستن .ولی دیشب به این نتیجه رسیدم که علیفر واقعا ... ترین گزارشگر تاریخ تلویزیون ایرانه تا ابد . واقعا هیچی نمیشه دربارش گفت غیر از: خدایا شر این علیفر رو از سر همه کم کن .
این دعا !! رو برا دهقان ( اخبار ورزشیه که نماینده شد )کردم گرفت !!
این دیگه مشخصه :
جواد خیابانی
بابا گناه دارن چكارشون داريد
والا من كه گزارش بازي ايران - استراليا و ايران -امريكاي خياباني از ذهنم پاك نميشه به درد بازياي خارجي نميخوره ولي بازياي تيم ملي چرا خوبه
جوات : دی
اتفاقا یکی از افتضاح ترین گزارشهای خیابانی مربوط به بازیه ایران - استرالیا ست. کافیه یه بار دیگه بازی رو ببینید. حالا از نوع و سبک گزارش کردنش که بگذریم ، تو 10 ، 15 دقیقه اول ، زمانی که دروازه ایران به توپ بسته شد بود ، تماشاگر غرق اضطراب بود و عابدزاده ناجی ایران ،خیابانی انگار نه انگار ، بی خیال ، بی توجه به تمام صحنه هـا ، داشت یه مشت حرف بی ربط و اعصاب خرد کن تحویل مردم میداد .نقل قول:
والا من كه گزارش بازي ايران - استراليا و ايران -امريكاي خياباني از ذهنم پاك نميشه به درد بازياي خارجي نميخوره ولي بازياي تيم ملي چرا خوبه
خوبيش همينه ديگه فيلتري جلوي اضطراب :31:نقل قول:
نه منظورم اينكه نفرت چيزه خوبي نيست همين عادل مزدكم حرفه اي نيستن كافيه صداي گزارشگران معروف رو بشنويد گزارشگران ايراني به درد راديو ميخورن چون لزومي نداره بگن پشت محوطه جريمه يا نقطه ديگر زمين چون همه دارن اون صحنه رو مبينن
يادش بخير بازي ايران و استراليا بازي جالبي بود
البته اونا كه بازياي قديم رو ميديدن (1988) كوثري رو با هيچكي عوض نميكنن يادش بخير بازي پرسپوليس و دارايي
من به 4 گزینه آخری رای دادم :31:
اصلا همه عالی افتضاح هستن :31:
همشون غیر عادل جون رو مخن.