این طور که خوندم با اینکه دوربین 8 مگاپیکسل ولی به شد از مدل N8 قوی تر عمل کرده !! :20:
Printable View
این طور که خوندم با اینکه دوربین 8 مگاپیکسل ولی به شد از مدل N8 قوی تر عمل کرده !! :20:
حالا می بینی چه خبر میشه:دینقل قول:
لطفا تو مسائل خصوصيه ما دخالت نكنيد !
مثلا شه خبري.؟!
اگه خصوصیه پس چرا گفتی؟ جون تو خیلی وقته بات کل ننداختم:دینقل قول:
نه اصلا ! خيلي هم خوبه ...
اصلا من از شما ميپرسم سايزت چيه كه شما ميپرسي سايزه السيديش چقدره.!؟
سايز يه چيزه خصوصيه !
---------------------------
در ضمن من با موتو هیچ مشکلی ندارم. همیشه به عنوان برادر دینی سونی اریکسون قبولش داشتم:دی هرچند برادر کوچیکتر بوده:دی
کی میاد این؟ اگه خوب باشه به عنوان جایگزین ریچل میشه انتخابش کرد!
بهش نمیشه گفت گوشی یه چیزی بین tablet و گوشی.از همه لحاظ مانند
نه بگو بگو ... :31:نقل قول:
حالا می بینی چه خبر میشه
خواستم باش آشنا بشي :31:نقل قول:
اگه خصوصیه پس چرا گفتی؟
فدات شم :31:نقل قول:
جون تو خیلی وقته بات کل ننداختم
والا ما منتظريم اول شكيرا خانوم بيان ... بعد با درويد بياييم خواستگاريشون :31:نقل قول:
الهي ، شما هنوز QVGA فيلمبرداري ميكنيد.؟! :31:نقل قول:
در ضمن من با موتو هیچ مشکلی ندارم. همیشه به عنوان برادر دینی سونی اریکسون قبولش داشتم هرچند برادر کوچیکتر بوده
اسپم زداي :
والا هنوز مشخص نيست ، كلا معلوم نيست GSM باشه يا نه !نقل قول:
نميدونم اين بحث GSM اين گوشي رو كي مطرح كرده ... همه نقل قول ميكنن ولي كسي نگاه به اپراتور گوشي نميكنه :31:
ولي چيزه كه مشخصه !
اين يه نمونهست ... هنوز براي عرضه رسمي فكري نشده. رابط كاربريش هم احتمال 80 درصد عوض ميشه !
از عكسايي كه تو نت ازش پخش شده هم مشخصه كه دوربينش در حالت بتا يا فوقش آلفا قرار داره.
اين خانومه كه گوشي رو دستش گرفت كمي از سرعتش ناليده ! كه فكر كنم بابت همون رم پايينش باشه. و ...
اطلاعات درباره اين گوشي خيلي كمه !
اگه هم باشه تأييد نشدن ... فهلا بايد صبر كرد ...
راستي ...
شكيرا ميني هم توليد ميكنيد.!؟ :31:
جديدا" گنده مد شده / هر كي از اين گنده ها نداشته باشه يه جوري بهش نگاه ميكنن :31:نقل قول:
گوشی باحالی به نظر میرسه ولی یه مقدار که چه عرض کنم خیلی گندست:دی
سایز صفحش چقدره؟
جيب معمولي نه اما تو جيب مارمولك جاش ميشه !نقل قول:
تو جیب جا نمیشه
منظورت اينه كه se برادر كوچيكتر موتو هست ديگه /نقل قول:
همیشه به عنوان برادر دینی سونی اریکسون قبولش داشتم . هرچند برادر کوچیکتر بوده:دی
در ضمن ريچل كه جايگزينش خيلي وقته اومده xt720 .
اين آقا غوله اومده كه يه حال اساسي به iphone 4 و evo 4g بده .
تا چند سال آينده همينطوري هم ميشه . گوشي ها و لپ تاپ ها به مرور به هم نزديك ميشن .نقل قول:
بهش نمیشه گفت گوشی یه چیزی بین tablet و گوشی.از همه لحاظ مانند
من شككم از اين جاست كه اين gsmarena هيچ چيز از اين گوشي نگفته ! حالا يا از حسودي داره ميتركه و ميميره ( چون خيلي با موتورولا دشمنه ) يا اينكه اين گوشي gsm نيست چون اين سايت نامبرده ملعون فقط گوشيهايي كه gsm هستن رو پوشش خبري ميده .نقل قول:
والا هنوز مشخص نيست ، كلا معلوم نيست GSM باشه يا نه !
نميدونم اين بحث GSM اين گوشي رو كي مطرح كرده ... همه نقل قول ميكنن ولي كسي نگاه به اپراتور گوشي نميكنه
راستي موتورولا دوور هم اپراتورش ورژن هست اما gsm نيست !
Motorola DEVOUR™ A555
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من كه ديدم اصلا نميناليد !چرا شايعه پراكني ميكني! اتفاقا" از سايز بزرگش هم خيلي تعريف ميكرد :31:نقل قول:
اين خانومه كه گوشي رو دستش گرفت كمي از سرعتش ناليده ! كه فكر كنم بابت همون رم پايينش باشه. و ...
نه دیگه خیلی وقته کشیدیم بیرون ازش. الان گوشی در پیتامون وی جی ا میگیرن کا:دینقل قول:
الهي ، شما هنوز QVGA فيلمبرداري ميكنيد.؟!
منم بخاطر همین گفتم تا 23ام صبر کنید. هر جا رفتم چیزی ازش ندیدم جز همین عکسای لیک شده و زرت و پرت:دی 23ام گویا خبرای بزرگی ازش شنیده میشهنقل قول:
والا هنوز مشخص نيست ، كلا معلوم نيست GSM باشه يا نه !
نه نه SE برادر بزرگ موتو هست:دینقل قول:
منظورت اينه كه se برادر كوچيكتر موتو هست ديگه /
در ضمن ريچل كه جايگزينش خيلي وقته اومده xt720 .
اين آقا غوله اومده كه يه حال اساسي به iphone 4 و evo 4g بده .
XT720 در حدی نیست که بگیم جایگزین ریچل. اونو میتونیم به عنوان جایگزین x10 مینی قبول کنیم:دی
این گوشی هنوز رسما معرفی نشده وگر نه همین چند روز پیش بود GSMArena 2تا گوشی از SE که مختص ژاپن بودن رو گذاشت!نقل قول:
ملعون فقط گوشيهايي كه gsm هستن رو پوشش خبري ميده .
هرچقدر هم که بد باشه با موتو بازم از این کارای بچه گونه نمیکنه:دی
يه چيزي ميگي هانقل قول:
اين سايت كارش از بچه بازي رد كرده . كافيه كه مثلا" نوكيا يا se يه گوشي مثل 1100 بزنه اينقدر ازش تعريف ميكنه و كوچكترين جزييات مثل تعداد پيچ هاش رو هم ميگه اما در مورد گوشي هاي موتورولا ال سي دي خازني و يا رم 512 رو نمينويسه / دست رو دلم نزار كه دلم خونه كوكا :31:
از اون لاف آباداني ها اومديا !؟ xt720 :40::5:نقل قول:
XT720 در حدی نیست که بگیم جایگزین ریچل. اونو میتونیم به عنوان جایگزین x10 مینی قبول کنیم:دی
كدوم 23ام ؟نقل قول:
23ام گویا خبرای بزرگی ازش شنیده میشه
نه !؟نقل قول:
من شككم از اين جاست كه اين gsmarena هيچ چيز از اين گوشي نگفته ! حالا يا از حسودي داره ميتركه و ميميره ( چون خيلي با موتورولا دشمنه ) يا اينكه اين گوشي gsm نيست چون اين سايت نامبرده ملعون فقط گوشيهايي كه gsm هستن رو پوشش خبري ميده
موتورولا اين كار رو نميكنه !
همه منتظر اين گوشي هستن . اگه خدايي نكرده gsm نبود من چيكار كنم !
دوباره این رضا اطلاعات اشتباه داد! 4.4 چیه؟ سعید با موتو صحبت کردیم واست 4.3 اینچ کردش :31: دیگه مشکلت چیه؟نقل قول:
سايز يه چيزه خصوصيه !
4.4 و FWVGA 854 x 480-resolution screen
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
verizon از الان داره ایمیل آدرس میگیره تا اومدنش رو خبر بده واسه فروش.الان گذاشته coming soon
فکر کنم از هفته ی دیگه فروشش به آغاز بینجامد.کد:http://phones.verizonwireless.com/droid/x
البته من هم شك دارم كه موتورولا اين گوشي رو براي فروش جهاني ارائه نده . اون هم با خاطره خوبي كه از فروش ميلستون داره و هنوز هم داره ميلستون رو به خوبي ميفروشه .نقل قول:
راستي اين امضاءت هم من رو كشته :31: فقط آلمان :40::11: