hp 3050 چیز خوبیه.
Printable View
hp 3050 چیز خوبیه.
سلامنقل قول:
کیفیت کارش چطوره؟ مال چه سالیه؟
توی ایران خوب جواب میده و گارانتی درست و حسابی داره؟
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------
کارش چطوره؟ گارانتی درست و حسابی داره؟ قیمتش چنده؟نقل قول:
من فقط یه پیشنهاد می کنم چون توی چندین تجربه بدست آوردم (البته نظر شخصی من هستش)
1- پرینتر رنگی فقط باید جوهر افشان گرفت و بجز HP چون قیمت خرید کارتریج Hp گران می باشد
2- پرینتر سیاه و سفید هم که معلومه باید لیزری بگیری و حتماً HP چون هم کارکردش خوبه و هم هر کسی جوهرش رو می فروشه و همه جاهست و چندین بار هم می تونی تیونرش رو شارژ کنی
حالا برو سراغ بهترین مارک Hp
سلام دوست مننقل قول:
احتمالا رنگی نمیگیرم
برای سیاه و سفید هم آره می خوام لیزری باشه. در مورد اچ پی هم به نظر خودم می تونه گزینه ی خوبی باشه
اما به نظرت قیمت تونر اچ پی گرون نیست؟ (سیاه و سفید)
توی کارتریج رنگی اختلاف فاحش می باشد ولی توی تیونر سیاه و سفید خیلی کم اختلاف دارندنقل قول:
ولی شما باید بدونی که من تا 20 بار یک تیونر HP را شارژ کردم و چون اوایل بلد نبودم به یک نمایندگی می بردم
ولی دوست من سامسونگ داشت و مجبور بود هر دفعه بخره چون هیچ نمایندگی اصلاً نمی تونست درست و حسابی براش شارژ کنه و همیشه یه جای تیونرش خراب بود و مشکلات خاص خودش که چند روز پرینترش بدون تیونر خاک می خورد
hp بگير و ديگر هيچ
دوستان ممنون از راهنمایی هاتون
حالا به نظرتون تک کاره بگیرم خوبه یا چند کاره؟
دوست خوبم قطعاً سوالت مشکل داره !!
می دونی چرا ؟
برای اینکه همه میدونن که تک کاره بهتره
پس چرا بعضی ها مثل من :20: چندکاره می خرند؟؟؟
اولاً با صرفه تر هست و دوماً برای اینکه من روی میز کارم فضای زیادی ندارم که از چندین دستگاه استفاده کنم و ناچاراً چند کاره میگیرم.
...تک کاره بهتره؟ خب تک کاره میگیرمنقل قول:
می خوای راجع به مدلش هم از دوستان بپرس ببین بهترین مدلش چیه خب:31: