این جا هم باید گریه کنیم؟؟؟
از ماست که بر ماست!!!
Printable View
این جا هم باید گریه کنیم؟؟؟
از ماست که بر ماست!!!
کره رو بیخیال بابا! اونا خودشون به اندازه کافی ناراحت ان! لازم نیس ما هم باشیم!
ما دلمون باید به حال خودمون بسوزه که بازیکنامون دارن مفت مفت میخورن! یه جام جهانی نتونستن برن.
شما از ترس کره شمالی دارید ان را تخریب میکنید
من شنيدم آنها را گشنه نگه دار!!!نقل قول:
اگر میخوای بر مردم حکومت کنی آنها را بی سواد نگهدار
از توصیه های آغا محمد خان قاجار به بابا خان برادر زادش که بعدا شد فتحعلی شاه
اما اگه اينطوري باشه خيلي بدبختند!!!
يعني خودخواه باشيم؟!راستي مردمش اينطور كه معلومه ناراحت نيستن.البته برديام حرف خوبي زد...نقل قول:
کره رو بیخیال بابا! اونا خودشون به اندازه کافی ناراحت ان! لازم نیس ما هم باشیم!
ما دلمون باید به حال خودمون بسوزه که بازیکنامون دارن مفت مفت میخورن! یه جام جهانی نتونستن برن.
ياد شعار نه .............. جانم فداي ايران
افتادم
وقتی خودشون راضین و هیچ حرکتی انجام نمیدن ما چرا باید غصه شون و بخوریم ؟
اینو از کجا میدونی؟ ها؟ نه، بگو دیگه! از کجا میدونی؟نقل قول:
بابا اونجا صبح تا شب دارن درس کمونیسم به ملتهاشون یاد میدن در خون اکثر مردم کره شمالی کمونیسم جریان داره ولی واقعا خیلی بدبختن
دوست من هیچکدوم از کاربرای سایت مشکل بینایی ندارن و بلانسبت کور هم نیستن !نقل قول:
با فونت کوچیک بنویس !
جان خودم اینجا مربوطه به جام جهانی یا اوضاع سیاسی کره شمالی و فلسفه حکومت و استبداد و ...؟
کلا اینجا داره خارج میزنهها! ولی دمتون گرم!
توی کره شمالی مردم درطول سال ممکنه حتی یه بار هم گوشت نتونن بخورن! اونجا مردوم یه جورایی فکر می کنن که رهبر قبلیشون و پسرش خدا هستن! از کره شمالی تنها به چین پرواز هست و البته لازم به ذکر نیست که خبری از ماشین و موبایل و اینجور چیز ها هم نیست. هرکسی رو راه نمی دن و مردم کمتر توی عمرشون پیش میاد از شهرشون خارج شن (اصولا خارج نمیشن مگه بخوان فرار کنن کره جنوبی یا چین!) و...
اینم عکس ماهواره ای از کره شمالی و جنوبیه در شب. اون نقطه بالایی فکر کنم خونه کیم جون ایل باشه!!!:31:
:31: