دوست عزیز شما دلیل نپرسیدید لحن پست قبلیتونو بخونید... به هر حال من نمیخوام کشش بدم اصلا هیچی.....من چرا میگم به درد 70 درصد ایرانی ها سیمبین میخوره چون همون تعداد افراد وقتی میخوان از موبایل تعریف کنن میگن اون دوربینش 5 هست ماله من 8 یا میگن صدای کدوم بلند تره مردمی که تو کشورشون مثل ایران 6600وk750و 5800 بیشترین فروشو داره خوب معلومه دیگه به چی توجه میکنن
بله کسی که برنامه نویسی میکنه ppc بدردش میخوره ولی آیا همه که ppc میخرن برای این کار میخرن مردمی که میگن آیفون بده چون بلوتوث نداره میخوای بهش بفهمونی سیستم عامل چیه؟؟من حد اقل 10 نفرو میشناسم که فقط برای اینکه اسمش ویندوز موبایل هست می خرن حتی یکشون e90 داشت گوفت فقط بدی این گوشی اینه که میکروسافت(نه اونم مایکروسافت) نداره........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دیگه خودتحساب کن کسی که میگه آیفون بده چون جای بند نداره دیگه کیه.......
ppc فقط برای بیزینس برنامه نویسی هست
بازم به زننده تاپیک میگم اگر کارت تجارت نیست یا برنامه نویسی و..نخوندی پولتو نده بابت ppc با اون پول انتخوابهای بهتری میتونی داشته باشه
درباره کیفیت هم اول موتورولا هست بعد نوکیا فنلاند بعد آیفون و اچ تی سی بعدش سامسونگ بعد سونی بعد نوکیا چین
چون با ال جی کار نکردم نظر نمیدم