اگر فرانسه یه کم مونده تا به برزیل برسه اسپانیا ، ایتالیا ، آرژانتین چهار برابر فرانسه عقب ترند.......................:46:نقل قول:
فعلن فرانسه کار داره تا با برزیل مقایسه بشه : ))))))
Printable View
اگر فرانسه یه کم مونده تا به برزیل برسه اسپانیا ، ایتالیا ، آرژانتین چهار برابر فرانسه عقب ترند.......................:46:نقل قول:
فعلن فرانسه کار داره تا با برزیل مقایسه بشه : ))))))
حرف نامربوط به تاپیک نزنید لطفن!
تیمی که با هند بیاد بالا از این بیشتر انتظار نمیره ازش
رقیبان برزیل آلمان و ایتالیا هستن نه فرانسه
چی کارشون داری داداش؟نقل قول:
بزارخوش باشن این دوروز رو.:27:
چندروز دیگه قیافه هاشون دیدن داره:38:
مگر اینکه آلمان و اسپانیا بیان بالاتر از یک چهارم.......:27::27:نقل قول:
چی کارشون داری داداش؟
بزارخوش باشن این دوروز رو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چندروز دیگه قیافه هاشون دیدن داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک در مورد مقایسه برزیل و فرانسه هست ، پس شما حرف نا مربوط نزنید...........:21:نقل قول:
حرف نامربوط به تاپیک نزنید لطفن!
فرانسه آیینه دق برزیله!
نباید کورکورانه بحث کرد...
درسته فرانسه شاید یه زمانی در مقابل برزیل چیزی نبوده
ولی از 98 به بعد واقعا رقیب هم شدن
دو بار هم که فرانسه تونسته برزیل رو بعد اون توی جام ها ی جهانی ببره (98 و 2006)
و البته که فرانسه در اولین دوره 32 تیمه شدن جام جهانی قهرمان شده(98)
اون اوایل که تو جام ژول ریمه فکر کنم 14 تا تیم بودن...
ولی خب رقیب های دیرینه برزیل تیماییی مثل ارزانتین اروگوئه و ایتالیا و آلمان هستن
بابا جان فینال فرانسه و برزیله البته برای خودمم سخته کدومو انتخاب کنم ولی به خاطر روی گل و خوشتیپ رونالدینهو
بـــــرزیــــل♥♥♥♥
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرانسه امسال خیییییییییییییلی ضعیف تر از اونیه که با برزیل مقایسه بشه
شما اسم تاپیکو عوض کنید فراشنسه رو با هندوراسی کره شمالی ای چیزی مقایسه کنید :31:
نقل قول:
من این رو روی کمدم دارم : کیفیتش هم بسیار بهتر از اینه : خواستین فردا عکس بگیرم تا رنگی تر ببینید
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
الان برزیل بختش بیشتره : ولی فرانسه بعد از اون سه گل فینال تونست خودش رو بالا نگه داره
اول راه هستن و قیاس در همین حد بسه