من که با 5850 با جزئیات بالا و رزولیشن 1080*1920 بازی میکنم و تا الان که مشکلی ندارم اما تا یه سال آینده رو نمیدونم :31:
Printable View
من که با 5850 با جزئیات بالا و رزولیشن 1080*1920 بازی میکنم و تا الان که مشکلی ندارم اما تا یه سال آینده رو نمیدونم :31:
راستی در مورد محدودیت قطعات کسی چیزی نگفت ..........
به نظرتون cpu کافیه .... محدودیت ایجاد نمیکنه......
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
یعنی تا 2 سال نمیشه روش حساب کرد ............:41:نقل قول:
کراس کردن برای شما همش ضرره اولا که باید مین رو بفروشی ( ضرره ) بعد اگه یه موقعی چند وقت دیگه بخوای اون دو تا 5750 رو بفروشی بیشتر از 5850 ضرر میکنی ( ضرر پشت ضرر ):13:تفاوت کارایی آنچنانی هم نداره امتحان کردی ببینی سی پی یو آنلاک میشه یا نه؟نقل قول:
درسته کلی ضرر میکنم .....
همون 5850 رو میگیرم و با یک اور حسابی میرسونمش به 5870 .........
فکر کنم این بهترین کار باشه ..........
زیاد رو اور حساب نکن اگه میخوای اور حسابی بکنی که باید 60 تومن هزینه خنک کننده بکنینقل قول:
همون 5850 تو حالت عادی هم کار ایشون رو راه میندازه :46:نقل قول:
زیاد رو اور حساب نکن اگه میخوای اور حسابی بکنی که باید 60 تومن هزینه خنک کننده بکنی
آقا کوروش نگفتی امتحان کردی ببینی CPU آنلاک میشه یا نه؟
آره اینکه شکی توش نیست اما ایشون میگه برا 2 سال آینده که من از این مطمئن نیستم :20:نقل قول:
منم cpu شما را دارم.اورش تا حالا نکردید؟من تا 2.8 رسوندم توی تست دما داشت از 63 میزد بالا متوقفش کردم.
cpu بدجور گرافیکیتو محدود میکنه دوست من.
حالا تا دو سال دیگه خدا کریمه شاید مایه تو دستشون اومد تونستن گرافیک رو چنج کنن :46:نقل قول:
آره اینکه شکی توش نیست اما ایشون میگه برا 2 سال آینده که من از این مطمئن نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]