اون نقل قول نيم خطي كاملا درست هست و كاملا هم مربوط به تيم ملي كره شمالي ميشه ولي ربط دادنش به مسايل سياسي اين شكرو كار درستي نيست .نقل قول:
در مورد مضحك خوندن هم عرض كنم كه شما برين پست مدير رو بخونين تو اون تاپيك و ببينين كه ايشون حرف من رو مضحك خوندن يا نه ؟ اين كلمه رو خود ايشون به كار بردن نه من ؛ در ضمن اين كلمه محضك رو چندبار هم از زبان كاربراني كه چند روز از عضويتشون ميگذشت هم شنيده بودم تو اون تاپيك. قضيه مشكوكه به نظر من ؛ حالا هم كه مدير از اين لفظ استفاده كرده ؛ اون هم در مورد چيزي كه هيچ اطلاعاتي در موردش نداره !
تا ديروز آقاي مدير خوب بودن الان هم خوب هستند فقط به خاطر فشار كاري زياد دارن رفع مسئوليت ميكنن كه من ميگم اينكار عمل شايسته اي نيست .
تمام پست هايي كه هواداران واقعي كره شمالي در تاپيك ارسال ميكردن كاملا مفيدو بحث در مورد اين تيم بود بود و فقط برخي يوزرها كه معلوم نبود يوزر دوم چه كسي هستند ميومدن و اسپم و سياسي ميزدن تا بهانه براي حذف تاپيك ايجاد بشه .
من هم فقط چند مورد از مسائل رو روشن كردم كه ديگه هركي از راه رسيد نياد بگه كه اين كشور چطوريه و مردمش چطورين و . . .
من دقيقا حضور ذهن دارم كه يكي از اينها ميومد و همش پست هاي چند حرفي با فونت درشت كه هر پستش نصف يه صفحه رو ميگرفت اسپم ميداد و برخي از پستهاش حتي 48 ساعت هم تو تاپيك ميموند .
يه چيزي به اسم Kolang ( كه يادم مياد خودش همكار انجمن موبايل بود چند سال پيش ) در نهايت بي شرمي و بدونهيچگونه شناختي از واژه " خجالت " علنا همه هواداران كره شمالي رو متهم كردن كه مزدور دولت هستند و چندين نفر از هواداران كره اون پست رو ريپورت دادن ولي انگار نه انگار :41:
حرف ما اينهاست ؛ ما با شيوه برخورد مديريت در اون تاپيك مخالف هستيم نه با خود مديريت. اين آقاي مدير يه لحظه خودش رو بزاره جاي هوادار كره شمالي ؛ بعد از اينكه بيان بهت بگن مزدور دولت هستي و در اين تاپيك فعاليت ميكني چه واكنشي نشون ميده ؟ واقعا هواداران كره شمالي باشعور و باجنبه هستند كه جوابي به اون پست ندادن و فقط دكمه ريپورت رو زدن . حالا شما مياي تاپيك اين هواداران رو قفل ميكني ؟
من ميگم كه اگه اين بخش چندتا مدير و همكار داشته باش كه هميشه online باشن اين مشكلات پيش نمياد .