سلام
من به پروژه طراحی کامپیوتر پایه با نرم افزار logisim نیاز دارم کسی میتوته کمکم کنه؟
فقط دو روز وقت دارم :n28: خیلی هم مهمه
آخه معدلم الفه (البته ریا نشه :n02:) اگه تحویل ندم پروژمو بد معدلم میاد پایین
تو رو خدا کمکم کنین :37::42:
Printable View
سلام
من به پروژه طراحی کامپیوتر پایه با نرم افزار logisim نیاز دارم کسی میتوته کمکم کنه؟
فقط دو روز وقت دارم :n28: خیلی هم مهمه
آخه معدلم الفه (البته ریا نشه :n02:) اگه تحویل ندم پروژمو بد معدلم میاد پایین
تو رو خدا کمکم کنین :37::42:
وقتي ميگيد معدلتون "الف" هست پس يعني به دروس "معماري" و "مدار منطقي" و حتما با كتاب موريس مانو تسلط داريد ... قاعدتا هم نبايد براتون كاري داشته باشه، نبايد فقط نگاه تئوريك به دروس فني داشته باشيد و الان وقت خوبيه كه اطلاعاتتون رو به دانش تبديل كنيد نه به معدل و..
منظورتون از كامپيوتر پايه رو هم باز نكرديد ، منظورتون 8 بيتي 4 بيتي يا...باس داده چقدر هست و فرامين و دستورالعمل هايتون چندتاست و ....
كار سختي نيست...اول با ترسيم يك full adder در داخل نرم افزار شروع كنيد، بعد با اضافه كردن يك باس داده و چندتا شيفت رجيستر و... ميتونيد يك پروسسور چندفرمانه ساده (مثلا جمع و ضرب- كه در داخل كتاب معماري كامپيوتر موريس مانو و حل تمرين هست) بسازيد
برا شروع يك نگاه به آموزش هاش تو يوتيوب بندازيد خيلي كمك ميكنه ، حتي نمونه نزديك به برنامه شما هم هست ...تو خود ربنامه و هم اينترنت يك سرچ بزنيد ALU كلي نمونه كار هست ، البته بيشتر با VHDL اما بهرحال ايده هاي زيادي ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای طراحی cpu موریس مانو برید به لینک زیر
من باید کامپیوتر پایه فصل 5 رو با نرم افزار شبیه ساز proteus پیاه سازی کنم این مطالبی که بود رو خوندم اما بازم نمیدونم از کجا شروع کنم :n13::n27: plz help me
لینک سالمنقل قول:
سلام منم پروژه ALU با پروتیوس رو می خوام فرقی نمیکنه چند بیتی باشه ولی خیلی لازمش دارم اگه کسی داره برام بفرستین. ممنون
ایمیلم هم اینه:
سلام، مهدی جان داداش من احتیاج فوری و فوتی ب طراحی کامپیوتر پایه موریس مانو با پروتئوس دارم، اگه داریش امکانش هست برام بفرستیش، تا پس فردا باید تحویل بدم :n30:
سلام کسی هست کمک کنه یه سی پی یو شبیه سازی کنم؟؟؟عجله دارم چی میشه کمک کنید:n03:
سلام دوستان کسی فایل پروتئوس کامپیوتر پایه مانو رو داره ، شدیدا نیازمندم
اینم ایمیلم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]