با این پست داغ دل ما رو تازه کردی .نقل قول:
درسته که بکام نیست ولی بازم انگلیس قهرمانه .
Printable View
با این پست داغ دل ما رو تازه کردی .نقل قول:
درسته که بکام نیست ولی بازم انگلیس قهرمانه .
با اجازه هوادارن انگلیس...
خبر فوری: کاپیتان انگلیس مصدوم شد؛ فردیناند غایب جدید جام جهانی
ریو فردیناند کاپیتان تیم ملی انگلیس در جریان تمرینات این تیم دچار مصدومیت شد و شانس حضور در جام جهانی را از دست داد.
سایت گل- ریو فردیناند کاپیتان سه شیرها در جریان تمرینات روز جمعه تیمش از ناحیه زانو مصدوم شد و بلافاصله به بیمارستان روستنبورگ منتقل شد.
فابیو کاپلو سرمربی سه شیرها پیش از اطلاع از شدت مصدومیت کاپیتان تیمش در این رابطه گفت:«خبر بد دیگری داریم. در پایان تمرینات روز جمعه تیم، ریو فردیناند با مشکلی در ناحیه زانو از زمین چمن خارج شد و بلافاصله به بیمارستان منتقل گردید تا شدت مصدومیتش مورد بررسی قرار بگیرد.»
پس از معاینات صورت گرفته مشخص شد که فردیناند شانس حضور در رقابتهای جام جهانی را از دست خواهد داد.
بدین ترتیب فابیو کاپلو از مایکل داوسون، ستاره باشگاه تاتنهام برای حضور در اردوی سه شیرها دعوت به عمل آورده است.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2010/06/04/1958946/%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D9%81%D9%88%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D9%85%D8%B5%D8%AF%D9%88%D9%85-%D8%B4%D8%AF-%D9%81%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%BA%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%AC%D8%A7%D9%85
کاپیتان دوم انگلستان جرارده... اون چیزی که ازش میترسیدم رخ داد... فردیناند مصدوم شد...:(
حالا زیادم مهم نیست کاپیتان کی باشه:31:نقل قول:
جرارد هم کاپیتان خیلی خوبیه.سابقه کاپیتانی اونم زیاده.
پس اینکه کاپلو گفته رونی رهبر تیم چیه؟؟؟
وای خدا:18:نقل قول:
چقدر ناراحت شدم:37:
خیلی دروازبان درست و حسابی داریم بهترین دفامونم مصدوم شد:41:
امسال خیلی امید داشتم انگلیس قهرمان شه.اما با این اتفاق...
یعنی میشه؟:23:
وحید جان خواب انگلیسو ببین....:46::د ینقل قول:
دوستان من برای وین رونی وتیم ملی انگلیس تو جام جهانی آرزوی موفقیت میکنم البته بدون لمپارد مسخره...:20:
ایشا....قهرمان بشه:10:
خوش باشین علی.:11:
بچه ها هیچ وقت به شکست تیم انگلیس فکر نکنید....
چون حتما ن میبره //
اگر از کاپلو خواسته کاپلو به نظر من خوب موردیه
فینال پیش بینی کردم من 100% میریم فینال جامو میگریم//
اشکالی نداره جان تری هنوز هستش. دفاع های دیگه هم بد نیستن. جایگزین فردیناند ممکنه کرگر باشه.نقل قول:
من 100% موافقم. جام برای انگلیس هستش:10:نقل قول:
جرارد خیلی خوش شانسه.الان که احتمالا کاپیتان شده می تونه این جام رو مثل لیگ قهرمانان اروپا بالا ببره.
همین لمپارد مسخره اگه نباشه انگلیس باید خواب جام جهانیو ببینه!نقل قول:
گمونم آه جان تری داره اثر میکنه هر کی به جاش کاپیتان میشه مصدوم میشه قبلآ بکام و حالا فردیناند !