اگر خارج از ایران بودیم HP ولی اینجا اسوس به دلیل خدمات خوب
Printable View
اگر خارج از ایران بودیم HP ولی اینجا اسوس به دلیل خدمات خوب
منم همينو ميگم ايسوز تو ايران بهتره
قيمت كمتر كيفيت بهتر
hp
.............
HP خیلی بهتره ولی خدمات ایسوس تو ایران بهتر از HP است
ضمنا اون جدول رو بریزید دور
ايسوس در ايران بهتر پشتيباني مي شود.
ضمنا كيفيت ساخت بالاتري هم دارد.
سلا به همه ی دوستان
من خودم شخصا hp رو پیشنهاد می کنم چون واقعا لپ تاپ های خوبی رو ارائه میده.
asus هم لپ تاپ های خوبی میزنه اما hp یه سروگردن بالاتر هست.
در مورد این جدول مسخره ی که دوستان گذاشتن بگم که: من طی این چند ساله که تو کار تعمیرات هستم تا به حال با برندهای مثل: hp,apple مواجه نشدم.
ولی تا دلتون بخواد با برندهای مثل: dell مواجه شدم.
پس به این جدول اعتماد نکنید که اصلا درست نیست.
در نهایت بگم که hp بهترینه/
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
شما دارید میگید که کیفیت ساخت hp پایین هست ؟؟؟نقل قول:
من خودم اچ پی دارم اما ایسوس تو این چند ساله بسیار زیاد پیشرفت کرده و کیفیت محصولات نوت بوکش مثل تمام محصولات دیگش عالیه
کیفیت ساخت و خدماتش هم عالیه و ایسوس در حال حاضر به نظرم از اچ پی بهتره
اچ پی هم محصولات خوبی داره اما تنوع مدلهای نوت بوکش تو ایران زیاد نیست و کمی هم دیرتر محصولات به روزش اینجا وارد میشه ولی ایسوس تنوع خوبی داره و خدمات عالی توی ایران ارائه میده
من 4 سال پیش برای دوستم که میخواست برای همیشه بره کانادا زندگی کنه یه لپ تاپ ایسوس از پایتخت گرفتم که هنوزم ازش راضیه و میگه آخ نگفته و همیشه بابت این که براش ایسوس انتخاب کردم ازم تشکر میکنه چون اون موقع مثل الان تو ایران زیاد شناخته شده نبود و فکر نمیکرد انتخاب خوبی باشه واسه همین دو دل بود
به نظرم این برند محبوب تایوانی هیچ وقت هوادارانشو مایوس نکرده :46:
دقیقانقل قول:
ایسوز تنوش زیاده عالیم کار کرده
HP بگیر داداش
دوستان مطمئن باشین hp بهترینه.من خودم 6 ماهه و برادرم 4 ساله که اچ پی داریم.توی 4 سال فقط یه بار کارت صوت لپ تاپ داداشم خراب شد اونم بخاطر اینکه اسپیکر وصل بود و پای یکی به سیم گرفت کشیده شد.منم که تا حالا pavilion ام هیچ مشکلی نداشته.من با کلی تحقیق رفتم اچ پی گرفتم چون آدم خیلی وسواسی هستم.اینم بگم جایی که میگیرین خیلی تاثیر داره که اصل بهتون میده یا نه.فینگر پرینت و ریموت کنترل اچ پی هم نباید فراموش کرد که فوق العاده ان.ای کاش یه نظر سنجی هم بین این دو برند تو تاپیکتون میزاشتین.