دوستان عزیز . باور کنید این برنامه اجرا نمیشه و بعد از یک روز سریال میخوام . فایل ریجستری رو هم قبول میکنه ولی بازم سریال میخواد
. یعنی کرک این برنامه برای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی ساخته نشده ؟
Printable View
دوستان عزیز . باور کنید این برنامه اجرا نمیشه و بعد از یک روز سریال میخوام . فایل ریجستری رو هم قبول میکنه ولی بازم سریال میخواد
. یعنی کرک این برنامه برای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی ساخته نشده ؟
بخدا اجرا و به راحتی هم کار میکنه . من خودم همین ورژن رو مدتیه که نصب کردم که خیلی راحت هم کار میکنه و کاملا هم رجیستر شده .نقل قول:
شما یه کاری کن . برنامه رو کلا آنیستال کن و با برنامه Ccleaner آثار اونو از رجیستری پاک کن و دوباره نصب کن .
کد:http://www.filehippo.com/download_ccleaner/
اینم یه عکس از صفحه رجیستر شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی برنامه ای رو بخوای پسورد روش بذاری باید به هنگام خروج از نرم افزار به سوال پرسیده شده Yes بزنی و تیک گزینه پایین اونو حتما تیک بزنی تا در ریست های بعدی ویندوز قفل گذاشته شده کار کنه ، مطابق عکس زیر :
ویندوز هم نسخه 64 بیتی هست :
دوست عزیز من امشب که رفتم خونه دوباره اجرا میکنم . امیدوارم با راهنمایی های شما بتونم مشکلم رو حل کنم
خیلی گلی
من هم مثل شما نتونستم توی ویندوز 7 64 بیتی این نسخه رو نصب کنم و مشکل ریجیستر شدنش هست. اما توی xp پچ مثل آب خوردن اجرا میشد.نقل قول:
فکر کنم اگه پچ اصلی برنامه رو با xp مد باز کنی پچ کار کنه من دیگه تست نکردم و یک برنامه دیگه نصب کردم.
اگه تونستی خبرش رو بده.
من هم از اون فایل رجیستری استفاده کردم و راحت کرک شد. ممنون خیلی وقت بود دنبال کرک این برنامه برای ویندوز 7 64 بیتی بودم.
استاد برای من هم رجیستر نشد!:31: راهی هست نشونمون بدین؟نقل قول: