سلامنقل قول:
چیپ ست بهتر = فریم بیشتر ( من این طور فکر میکنم شایدم غلط باشه ):31:
Printable View
سلامنقل قول:
چیپ ست بهتر = فریم بیشتر ( من این طور فکر میکنم شایدم غلط باشه ):31:
حرف شما زمانی صادق هست که گرافیک آنبرد باشهنقل قول:
سلام
چیپ ست بهتر = فریم بیشتر ( من این طور فکر میکنم شایدم غلط باشه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چیپست های مختلف با کارت گرافیک مجزا هیچ افزایش یا کاهش کارایی ندارند
با سلام
دوست عزيز AMD SYSTEM
باشما موافقم در گرافيكهاي انبورد برق رساني مادر بورد به نحويست كه بميزان گرافيك كم مصرف تعبيه شده ميباشد وبا نصب يك گرافيك جديد كه واضح است نوع بهتر وبالاتر والبته مصرف برق بيشتر در اينصورت سيستم پايداري معمول نداشته وموجب نارضايتي و....... مشكل فعلي من همين است كه مادر بورد جريان كافي براي تغذيه 9950 (پرخور شكمو)راتامين نميكند واين امر قابل جبران با يك پاور قويتر نيست ورويژن راه حل كاملي براي نقص عضو مادر زادي نيست
با سلام
دوست عزيز amin_caragt2
پيچيدگي وجود ندارد لطفا شماره كامل مادر بورد مورد تجربه (خواه خودتان ويا دوستانتان)ويا مورد اطلاعتان رابنويسيد لازم به توضيح متاسفانه اينترت مورد دسترسي من كيفيت نازلي دارد ويكي از دلايل مزاحمت براي شما وساير دوستان نيزهمين است قبلا از زحمت شما وساير دوستان تشكرميكنم
موفق باشد
نیاز نیست با فونت خیلی درشت مطلب بنویسید:11:نقل قول:
مادربوردی که نام بردم 790G45-XT MSI بود و البته MSI فقط همین مدل ارزون با چیپ 790 داره
در مورد بایوستار هم بارها کار کردم به مشکل خاصی بر نخوردم احتمالا مشکل به ویندوز برمیگرده
دوست عزيز amin_caragt2بسيار نزديك بهدف زديد790XT-G45با توجه به قيمت بهترين گرينه محسوب ميشود ممنونم كه زحمت كشيديد دارم كم كم به اين نتيجه ميرسم كه با افزايش قيمت نزديك به دوبرابر به سراغ گيگابايت برومGA-MA790GP-UD4H (rev. 1.0)در جدول پشتيباني سي پي يو اي مدل در انتهاي جدول به ستوني بر خوردم كه در آن اين مورارد ذكر شده
Fx = Since BIOS Version
F6و F2و F7A مثالاحتمالا شماره بايوس صحيح (تطبيق) معناي آن است شما ويا ساير دوستان آيا اطلاعات بيشتري داريدآدرس باحذف دبيلو ؟ ! ؟.gigabyte.ir/Products/Motherboard/Products_List.دوما اطلاع از ما در بوردي با مشخصات فوق وقيمت مناسبترباتشكر فراوان موفق باشيد :11:
این اعداد F7 . F8 همون نسخه بایوس هستند که تو مادربوردهای گیگا با این اسامی معرفی میشوندنقل قول:
حالا که قصد هزینه بیشتر برای مادربورد داری حتما 1 ماه صیر کن تا نسل هشتم چیپها وارد بازار بشه اون موقع انتخاب های خیلی بهتری خواهی داشت :11: