چي چيو رد ميشه ، ميگم ميشه .م يشه
كرايسيس تو بساز، اصلآ 4 تا ادم پايه داشته باش، كم نيارن و يه جا براي كار همين كافيه تا يه پول قلمبه بالاي 3 ميلبارد تومن در بياري
Printable View
چي چيو رد ميشه ، ميگم ميشه .م يشه
كرايسيس تو بساز، اصلآ 4 تا ادم پايه داشته باش، كم نيارن و يه جا براي كار همين كافيه تا يه پول قلمبه بالاي 3 ميلبارد تومن در بياري
اگه بخوای که سرور و مولتی پلیر هم براش راه بندازی که باید گرسنه بمونی چون اگه قیمت بازی رو ببری بالا توی ایران هنوز اون همه فرهنگ سازی نشده که به یک بازی ساخت داخل 60 هزار تومان پرداخت کنیم پس بیخیال شو
نظر من بود ^^
پرنس جان منظورم 500 میلیون بود! بستگی به کار کار داره ساخت یکی بازی مثل سرباز وطن برای من 30 هزار تومان نداشت و فقط هزینه زمان بود! ولی یک خوب هزینه بر هست راستی پرنس کی فروش بازی های مستقل 2 شروع میشه؟
بیخیال فکر کنم هیچ کدوم به سوال استارتر جواب ندادید. اون حتما میخواد مثلا یه شرکت راه بندازه و توش 4 نفرو استخدام کنه براش کار کنن و ماهیانه بهشون دستمزد بده و بازی بسازن . تمام هزینه هاشم با خودش.(فکر کنم اینطوریه.!!!)
اونجوری دستمزد چطوریه؟
دست مزد بازی سازان ماهر 1200 دلار هست و بستگی داره به کارشون مثلا کسی هست که 14635800 دلار پول گیر آورده
حرف دل زدی عزیزنقل قول:
هیچکس که درست جواب نداد که
یه بار دیگه تکرار می کنم:
می خوام بدونم هر کدوم از نفراتی که گفتم چقدر دستمزدشون هست(حدودا)
در ضمن خودم می دونم حدود چند تا از همون نفرات برای چه نوع بازی کفایت می کنه
فقط دستمزدها می خوام بیاد دستم.
برنامه نویس
گرافیست
طراح
مدلساز
انیماتور
استودیو برا صوت
اینا هر ماه چقدر دستمزد می گیرن
لطفا نگید بستگی داره و ...
حدودی می خوام
فکر نمیکنم ماهی باشه!نقل قول:
برنامه نویس
گرافیست
طراح
مدلساز
انیماتور
استودیو برا صوت
برای هر بازی یه مقدار خاصی میگیرند ...
فکر کنم برنامه نویس بیشتر از همه بعد انیماتور بعد طراح و..........
ماه نیست عزیز دل درصدی از فروش هست!
اگه اینا رفیقات باشن هیچی ولی اگه می خوای آدم بیاری نه آینده داره نه عاقبت مجبور میشی از گرسنگی بمیری. تو ایران بازی سازی یه کار انفرادیه. شرکتی وجود نداره. اگه یم خوای بازی درست کنی باید همه کارش رو خودت بکنی.
من آمار بعضياشو دارم (خودم همين كارو دارم ميكنم براي بازيم):
انيمابور:حدود 250 تومن ميكيرن كل مدلاي بازيتو ميكيرن البته مدلا ت نبايد خيلي زياد اشه.
استوديو همينقدر ميكيره واسه كل كار.
اكربا همين قيمتا رو ميخواي بكو بهت معرفي كنم.
درضمن براي بازي ساختن به غير از برنامه نويس بقيه رو به صورت آزاد تهيه كني و سفارش بدي بهتره.
درضمن منظورتو از طراح درست نفهميدم